Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
90 komentara

Svaki znak ima svoj poremećaj: Rak je paranoičan, Bik paničar

Škorpioni su skloni graditi zidove oko sebe, a Ovnovi su u stresnim situacijama skloni isprekidanom eksplozivnom poremećaju. Djevice, zbog preosjetljivosti, su sklone graničnom poremećaju osobnosti

Foto: themoviedb.org
90 komentara

Ovan

Ovnovi su najagresivniji znakovi i skloni su eksplozivnim ispadima. Ako će ikad bolovati od nekog poremećaja osobnosti bit će riječ o isprekidanom eksplozivnom poremećaju. Karakteriziraju ga snažni ispadi bijesa koji nisu uopće u skladu sa situacijom. 

Bik 

Najveća mana ovog znaka je tvrdoglavost. Oni imaju svoj način i ako s njima pođete raspravljati kako stvari treba raditi, to bi moglo potrajati satima. Sve dok vas ne uvjeri da je u pravu. Oni su pod najvećim rizikom od razvoja opsesivno-kompulzivnog poremećaja jer ako nije po njihovom, skloni su paničarenju. 

Foto: themoviedb.org

Blizanci

Imaju ovisničku osobnost. Čak i njihov znak je u paru. To znači da ne podnose biti sami i imaju konstantnu potrebu osjećati se voljeno i željeno te im to stalno iznova treba potvrđivati. Najizgledniji im je razvoj ovisničkog poremećaja osobnosti. 

Rak

Skloni su gradnji zidova oko sebe. Rade to iz straha da će ih netko povrijediti, a vrlo često je taj strah potpuno neutemeljen. Oni su najskloniji paranoičnom poremećaju osobnosti. 

themoviedb.org | Autor: themoviedb.org Foto: themoviedb.org

Lav 

Prirodno su ponosni i nerijetko misle da su ipak malo bolji od drugih. Oni su najskloniji razvoju narcističnog poremećaja osobnosti. 

Djevica

Povrijedite li je, može se pretvoriti u vrlo zlu, ogorčenu i negativnu osobu. Ne podnose biti sami i mogu biti vrlo manipulativni da bi zadržali ljude koje žele oko sebe. Oni su najskloniji graničnom poremećaju osobnosti. 

HOROSKOP SAMO ZA VAS Koga ljubav čeka 'iza ugla', a tko će u 2018. pronaći posao?

Vaga

Najgora je za sebe. Vage su po prirodi izrazito ljubazne i pristojne i vrlo često same sebe najviše zakidaju, misleći da ne zaslužuju radost, dobrobit pa čak i ljubav. Kao rezultat toga može se razviti samoporažavajući poremećaj osobnosti. 

Foto: Twitter/Screenshot

Škorpion

Njihova urođena tajnovitost i misterioznost čini ih sklonima graditi zidove oko sebe. No kod Škorpiona to može rezultirati izbjegavanjem svih društvenih situacija, razgovora općenito i sveopćim povlačenjem u sebe. Unatoč tome, i dalje žele biti blizu drugih. Kod njih je najizgledniji izbjegavajući (anksiozni) poremećaj ličnosti.

ŠTO VAMA POMAŽE? Svaki znak Zodijaka ima svoj tajni način za pobijediti stres

Strijelac

Svoj prirodni šarm skloni su iskoristiti i za svoje mračnije potrebe. Često, ono što je za većinu pojam pristojnosti, oni shvaćaju drugačije. Mogu razviti antisocijalni poremećaj osobnosti.

Jarac

Perfekcionistički poremećaj je poseban oblik opsesivno-kompulzivnog poremećaja i obično se odnosi na radnu etiku. Ako njihov rad nije savršen, često počnu paničariti pa su skloni anksioznom poremećaju ako nije sve "kako treba".

Foto: themoviedb.org

Vodenjak

Ovaj super ekscentrični i kreativni znak često hoda na tankoj liniji između zdravog razuma i ludila. Kada je prijeđu, često imaju karakteristike shizotipnog poremećaja osobnosti. To znači da imaju čudna vjerovanja o načinu na koji svijet funkcionira, a ponekad uključuje i deluzije da su sposobni čitati tuđi um. 

Želite li personalizirani horoskop? Isprobaj!

Ribe

Vrlo su osjetljive, a posebno na tuđe mišljenje o njima. Kao rezultat toga, često postaju ovisni o tuđoj pažnji. Kad se to i njihova romantična i nježna osobnost spoji, moguć je razvoj histrionskog poremećaja osobnosti. To znači da postaju ovisnici o pažnji u punom smislu te riječi. 

Djevice i Vage se ne podnose, a Škorpion i Rak su savršeni skupa: Evo koji su najgori, a koji najbolji horoskopski parovi

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message