Obavijesti

Lifestyle

Komentari 22

Svi misle da je 666 vražji broj, ali istina je sasvim suprotna...

Svi misle da je 666 vražji broj, ali istina je sasvim suprotna...
4

Ako posvuda viđate 666, vjerojatno se pitate što to znači. Iako ovaj broj može imati nekoliko različitih značenja ovisno o kontekstu, vjerojatno vas ohrabruje da se prestanete preopterećivati i uravnotežite svoje potrebe

VIDEO

Vidite li 666 posvuda - evo što vam to pokušava reći i što učiniti u vezi s tim. Anđeoski brojevi su svuda, nude vodstvo i smjernice . Od 111 do 999, različiti nizovi anđeoskih brojeva imaju različita značenja, a u slučaju 666, evo što trebate znati, prema stručnjacima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Čudne stvari koje se događaju tijekom sna 01:16

Što su anđeoski brojevi?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Anđeoski brojevi su nizovi ponavljajućih brojeva, koji se često vide u skupovima od tri ili četiri iste znamenke. Iako se ponekad pojavljuju kao podijeljeni brojevi, kao na primjer 3433 ili 717.

Ako svuda vidite broj 311 to ima veliko značenje za vas - evo što vam taj anđeoski broj želi reći
Ako svuda vidite broj 311 to ima veliko značenje za vas - evo što vam taj anđeoski broj želi reći

Kao intuitivka i autorica, Tanya Carroll Richardson objašnjava da su anđeoski brojevi sinkronicitet ili značajna slučajnost, vodstvo od anđela i svemira.

Različite znamenke od 1 do 9 imaju različita značenja, kao što broj 5, na primjer, predstavlja promjenu ili 1, koji predstavlja nove početke. A prema Richardson, kada vidite anđeoski broj, važno je shvatiti što se upravo dogodilo ili o čemu ste razmišljali kad ste ga vidjeli. Mogli biste tako vidjeti 1:11 na satu upravo dok ste razmišljali o pokretanju novog projekta, na primjer, što bi bilo zeleno svjetlo iz svemira. 

Magic world of numerology

Što broj 6 predstavlja u numerologiji?

Iako drevna tradicija numerologije zapravo nije povezana s modernijom idejom anđeoskih brojeva, jednoznamenkaste brojke često imaju paralele u smislu svojih značenja. Kao što numerologinja Michelle Buchanan pojašnjava, na primjer, da su brojevi 6 životnog puta u numerologiji pravi skrbnici društva, koji vole pomagati i biti na usluzi drugima.

Jedna od njihovih najvećih lekcija je naučiti pronaći ravnotežu između davanja i primanja, kaže numerologinja i autorica Kaitlyn Kaerhart.

- Ovo su ljudi koji će otići na kraj svijeta za one do kojih im je stalo - objašnjava ona, ali ne smiju prekoračiti tuđe granice i moraju naučiti balansirati svoj privatni i poslovni život.

Slično tome, broj 6 kao anđeoski broj označava potrebu za ravnotežom i ljepotom, prema Richardson.

- Često dolazi s pojedincima koji trebaju povećati brigu o sebi i uzemljiti se usredotočujući se na sebe na zdrav način - kaže ona, dodajući da to ima smisla jer broj 6 može biti vrlo orijentiran na uslugu, osjećajući odgovornost prema drugima.

Iako 6 može biti broj žrtve i služenja, to je također broj koji podsjeća da stvari radite na uravnotežen način kako biste bili održivi, napominje ona.

Anđeoski broj 666 znači:

1. Tražite ravnotežu i stabilnost

Prema Richardson, broj 666 ima postojanu, njegujuću energiju, pa biste mogli vidjeti ovaj broj kada želite unijeti stabilnu, iscjeljujuću energiju u svoju karijeru, dom, vezu ili financije.

Što učiniti: Anđeoski broj 666 je poziv na ravnotežu, 'a uravnotežen život uključuje užitak, igru i ljepotu, poput provođenja vremena u prirodi, nošenja svoje najljepše odjeće ili uljepšavanja doma, kaže Richardson.

Za ova tri horoskopska znaka kažu da imaju anđeosku dušu
Za ova tri horoskopska znaka kažu da imaju anđeosku dušu

2. Radite previše

S obzirom na to da se ovaj broj odnosi na balansiranje davanja i brige o sebi, Richardson napominje da vas može potaknuti da prestanete s prekomjernim radom, pretjeranom brigom ili pretjerivanjem na bilo koji način.

- Kada vidite ovaj broj, zapitajte se gdje možda ulažete previše truda - napominje ona.

Što učiniti: Bez obzira na trenutne okolnosti u kojima se nalazite, objašnjava ona, pokušajte izgraditi ugodniju skladnu energiju u svom životu.

- Ako se nalazite u izazovnim okolnostima, jednostavno povećanje brige o sebi pomoći će vam da se osjećate usredotočenije i stvorit će vam zaštitu - dodaje Richardson. U ovom slučaju, možda se također možete se zapitati prepuštate li se stvarima koje su ugodne, ali nisu zdrave kada nisu u ravnoteži, kao što je pijenje previše alkohola, previše vremena ispred ekrana ili jedenje previše šećera, preporučuje ona.

3. Uživajte u trenutku

Na kraju, broj 666 podsjeća da pažljivo uživate u trenutku.

- Postoji sveta kvaliteta života s kojom se možemo povezati i uživati kada živimo na uravnotežen, prisutniji način, i uključuje brigu o drugima - objašnjava Richardson.

Što učiniti: Učinite sve što morate kako biste bili svjesniji u svom životu. To bi moglo značiti da radite više stvari koje vas prizemljuju u sadašnjosti ili povucite sve što vas opterećuje kako biste mogli biti pažljiviji u trenutku, savjetuje Richardson.

Značenje 666 za ljubav

Ako ste slobodni...

Ako ste slobodni i anđeoski broj 666 pojavljuje se kada razmišljate o spojevima ili ljubavnom životu, Richardson kaže da bi to mogao biti podsjetnik da se ušuškate u njegovanje obiteljskih i prijateljskih odnosa kako biste se osjećali voljenijima, jer broj 6 može biti vrlo obiteljski orijentiran.

- To čak može značiti osnivanje vlastite obitelji, prijatelja, djece ili kućnih ljubimaca ili može značiti da će stvaranje više ravnoteže u vašem životu, kao što je manje rada, otvoriti prostor za novu romansu - dodaje ona.

Što učiniti u vezi s tim: Kao što Richardson objašnjava, 6 je broj povezanosti, pa stvorite taj osjećaj povezanosti ljubavi kroz zajednicu i uzvraćanje, što bi čak mogao biti način na koji ćete upoznati svog sljedećeg partnera, ako ste na tržištu.

Ako ste u vezi...

Ako ste u vezi i anđeoski broj 666 se pojavljuje kada ste s partnerom ili razmišljate o njemu, Richardson kaže da bi to moglo značiti da se vraćate sebi i malo više brinete o svojim potrebama, posebno ako ste iscrpljeni i bili su u ciklusu pretjeranog davanja ili intenzivne brige. To bi čak mogao biti i pokazatelj da želite proširiti svoju obitelj s partnerom, dovođenjem djece ili kućnih ljubimaca, dodaje ona.

Angel of love, beautiful girl with great white feather wings in

Što učiniti u vezi s tim: Ako je u posljednje vrijeme bilo teško postići sklad u vašoj vezi, Richardson preporučuje da pokušate pokazati svoju ljubav prema partneru njegujućim činovima služenja kako biste vidjeli hoće li vam uzvratiti i upoznati vas u ovoj energiji.

- Dok 666 može biti znak bezuvjetne ljubavi, poput bivanja uz nekoga u teškim vremenima, u drugim slučajevima promjena granica u vezi ili čak napuštanje veze može biti akcija puna podrške - objašnjava ona.

Ako posvuda viđate 666, vjerojatno se pitate što to znači. Iako ovaj broj može imati nekoliko različitih značenja ovisno o kontekstu, vjerojatno vas ohrabruje da se prestanete preopterećivati i uravnotežite svoje potrebe s potrebama drugih, piše MBG.

5 najmoćnijih znakova Zodijaka: Lav preuzima kontrolu, Strijelac je emocionalno veoma snažan
5 najmoćnijih znakova Zodijaka: Lav preuzima kontrolu, Strijelac je emocionalno veoma snažan
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite
PROGNOZA ZA DANAŠNJI DAN

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 28. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje