Lifestyle

Komentari 0

Svim čitateljima sutra dar uz 24sata: Veliki prilog o povratku učenika u školske klupe...

Svim čitateljima sutra dar uz 24sata: Veliki prilog o povratku učenika u školske klupe...

Što je važnije, prilagoditi se ili odlično čitati i pisati, kako motivirati dijete, koje je gradivo potrebno ponavljati, kako odabrati idealnu torbu... Ovo su samo neke od tema kojima smo se pozabavili na 40 stranica priloga

Kasnim odlascima u krevet te bezbrižnom kupanju i igranju bliži se kraj. Još samo nekoliko dana dijeli nas od početka nove školske godine, a time i od mnoštva obaveza. Kako početak nastave ne bi bio šok za mališane (i za roditelje), dobro je nekoliko dana prije povratka u školske klupe početi pripremati stvari za novu nastavnu godinu. I ono najvažnije - mnogo razgovarati. 
Uz 24sata u utorak čitateljima darujemo poseban prilog o povratku u školske klupe na 40 stranica, gdje donosimo mnogo zanimljivih priča koje će olakšati stvar i roditeljima i djeci. 


Što je važnije, prilagoditi se i biti discipliniran ili znati odlično čitati i pisati, kako motivirati dijete, koje je gradivo potrebno ponavljati, kako odabrati idealnu torbu ili urediti dječju sobu... Ovo su samo neke od tema kojima smo se pozabavili. Također, zdrava prehrana uvijek je aktualna, kao i bildanje imuniteta u djece. 
Stručnjaci kažu kako je sasvim normalno da dijete ima određene strahove te da je dobro s njim razgovarati o dobrim i lošim stranama početka nastavne godine.   


Posebnu smo pozornost posvetili i prvašićima jer je škola za njih velika promjena. Djeca u prvom razredu imaju sasvim drukčiji ritam i organizaciju nego prije. U predškolskom periodu učenje se odvija kroz igru, aktivnosti traju do 20 minuta, uz mnogo dinamike i interakcije.
Zašto je važan sport i koji je idealan za vaše dijete, gdje kupiti odjeću, obuću i školski pribor, kakva mora biti pernica, čitajte o tome u utorak u prilogu uz 24sata.