Lifestyle

Komentari 2

Tajice koje jamče nevjerojatan izgled guze pravi su hit online

Tajice koje jamče nevjerojatan izgled guze pravi su hit online

Ove tajice postaju sve popularnije zbog svog učinka oblikovanja stražnjice. Elastični nabor na sredini daje iluziju uske i okrugle stražnjice. Dobile su brojne pohvale od žena

Izgledom podsjećaju na pčelinje saće. Uz to, tkanina prikriva celulit i naglašava obline. Na Amazonu imaju odličnu ocjenu.

Ne samo da su u trendu, nego su i od strane kupaca ocijenjene kao ugodne i privlačne. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Dobila sam toliko komplimenata da sam kupila još dva para - bio je jedan komentar.

Yidarton tajice izrađene su od rastezljive mješavine poliestera i elastana. Visokog su struka i imaju debeli pojas koji zaglađuje područje trbuha za atraktivniji izgled.

Cijena se kreće od 15,98 do 16,98 funti (od 139 do 148 kn), a dolaze u veličinama od manjih do vrlo velikih. Dostupne su u nizu boja, od klasične crne do šarenih dizajna.

- Uvijek sam skeptičana što se tiče kupnje tajica preko interneta jer ne možete vidjeti kakva je kvaliteta. Ali, drago mi je što sam riskirala. Ove tajice su lijepe i čine da vaša guza izgleda nevjerojatno. Rastezljive, mekane i izvrsnog materijala - još je jedan od komentara.

- Jako sam zadovoljna i kupit ću još jedan par u drugoj boji. Toliko su dobre da ih ne želim skinuti - napisala je zadovoljna korisnica, a prenosi Daily Mail.

Najčitaniji članci