Obavijesti

Lifestyle

Komentari 30

Tamni ruž novi je vladar jeseni: Na usnama sada žive boje vina

Tamni ruž novi je vladar jeseni: Na usnama sada žive boje vina
4

Tamni ruževi ne podnose greške pa prije nanošenja treba napraviti piling usana. Ostatak makeupa treba biti decentan zato što su ruževi sami po sebi dovoljno upadljivi

VIDEO

Tamni ruževi nakon velike popularnosti 90-ih godina, i prošlogodišnjeg ušuljavanja na makeup scenu, ove su sezone zablistali u punom sjaju. U prekrasnim nijansama vina i odlično iznijansiranim ostatkom makeupa ponosno ih predstavljaju Vera Wang, Derek Lam, D&G i Zac Posen. Obožavaju ih holivudske ljepotice poput Claire Danes, Beyonce i Amande Seyfried zato što privlače pozornost. 

Iako najbolje pristaju tamnoj i srednje tamnoj puti, žene sa svjetlijom kožom trebale bi ih miješati s nježnijim nijansama. Toplijem podtonu kože pristaju boje crnog vina i kupine, a hladnijem ljubičaste i tamnosmeđe nijanse, preporučuje Yahoo.Shine.  

Ovaj look zahtijeva odličan ten, pa dobro nanesite puder i podlogu i prikrijte sve nesavršenosti. Preporučuje se posebnu pozornost posvetiti području oko usana kako bi ruž došao do izražaja te oko očiju kako bi dobili dojam besprijekornog tena. Rumenila se izbjegavaju jer stvaraju predramatičan izgled, a uz tamne ruževe preporučuju se svijetla sjenila s maskarom, samo maskara ili mačkasti look tušem s maskarom.

Piling, krema i olovka - trio za savršeni makeup

Tamne nijanse ruževa ne praštaju pogreške, pa se prije nanošenja preporučuje napraviti piling usana. On će ukloniti mrtve stanice kože, a krema će ih hidratizirati. Nakon toga poželjno je na usne staviti malo pudera u prahu kako bi boja ostala postojana. 

Ruž treba nanositi od sredine prema kutovima jer obrnutim redoslijedom možete izobličiti njihov prirodni oblik. Osim toga, olovka za usne je nezaobilazan dio tamnog makeupa zato što su pogreške jače izražene nego kod svjetlijih ruževa. Ona treba pristajati uz boju usana, a ne uz boju ruža, tako će izgledati prirodnije. 

Look: Trag od vina

Tamni ruževi su intenzivni, pa za sve one koji ih ne žele propustiti, a boje se pretamnih nijansi, odličan izbor je tzv. look "tragovi od vina". Ruž se nanosi prstima tako da se ispod nazire prirodna boja usana.  

Uz minimalni makeup usne će jače doći do izražaja

Ove nijanse najbolje je nositi uz minimalni makeup. Toliko su upečatljive da uz pogrešan mogu izgledati prenapadno. Preporučuje se od boje ruža graditi ostatak makeupa, pa ako je ruž mat nijanse najbolje je koristiti tekući puder uz koji će koža djelovati prirodno. Sjajni ruž traži baš suprotno, pa je najbolji izbor mat podloga.  

Koji ruž im bolje stoji? Ocijeni zvijezde u "svim nijansama"

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt
PRIPAZITE NA OVE ZNAKOVE

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt

Svi simptomi srčanog udara Linde Johns, američke književnice, su oni koji bi mogli biti - i često jesu, odbačeni od strane zdravstvenih djelatnika, a kamoli ljudi koji ih imaju

Mnogi griješe u oporuci: Ovo su dvije stvari koje nikada ne biste trebali uvrstiti u taj dokument
EVO NA ŠTO PRIPAZITI!

Mnogi griješe u oporuci: Ovo su dvije stvari koje nikada ne biste trebali uvrstiti u taj dokument

Kako biste bili sigurni da će se vaša volja provesti na način na koji želite, sastanite se s profesionalcem kako biste stvorili oporuku koja će biti od koristi vama i vašim najmilijima bez ikakvih zabluda i iznenađenja
Boja moći za svaki horoskopski znak: Saznajte koja je vaša
IDEALNA NIJANSA

Boja moći za svaki horoskopski znak: Saznajte koja je vaša

Od Ovna do Ribe, svih 12 znakova Zodijaka povezano je s različitim stvarima, kao što su određene kvalitete, karakteri, afiniteti, planeti, pa čak i boje