Lifestyle

Komentari 70

Teta je na trbuhu bebe napisala poruku: Mama, nemam pelena

Zaposlenica vrtića dobila je trenutni otkaz nakon što je majku dječaka kojeg čuva na neugodan način podsjetila kako treba donijeti još pelena jer im ih je ponestalo

'Mama nemam više pelena' markerom je napisana poruka koju je na trbuhu svog sina ugledala Heather Chisum kad je krenula presvlačiti svog sina nakon što ga je pokupila iz vrtića. Mlada majka dvoje djece bila je neugodno iznenađena takvim načinom komunikacije tete koja čuva njenog sina te je objavila fotografiju na Facebooku.

Teta u vrtiću na Floridi možda je mislila kako će tom porukom biti duhovita, no Heather je bila bijesna.

- Jesam li u pravu što me ovo tako razljutilo? Pretjerujem li? Zbilja mi treba vaše mišljenje jer mi je teško sama procijeniti, a toliko sam bijesna da teti imam svašta za izgovoriti - napisala je u svom postu.

To nije jedina stvar koja ju je zasmetala u stavu odgajateljica u vrtiću. Chisum je samohrana majka dvoje djece koja radi puno radno vrijeme te kaže kako nema vremena svakog dana pročitati izvještaj koji joj tete u vrtiću pripreme te ako joj se dogodi da zakasni jedan dan s pelenama, ne vidi zašto bi se odmah trebalo šarati s markerom po tijelu djeteta.

Rekla je kako je pokušala obrisati neugodnu poruku s vlažnim maramicama, no i nakon nekoliko maramica poruka se još nazirala, piše Fox News. 

- Taj sam dan planirala djecu odvesti do plaže da se igraju, a sada ne mogu jer mi je neugodno zbog ove poruke - napisala je.

Vrtić joj se naposljetku ispričao zbog postupka njihove djelatnice, a potom su joj dali i otkaz.

- Svjesni smo incidenta koji se dogodio i jako nam je žao zbog neugodnosti koja je prouzročena obitelji. U svakom slučaju ovdje se radi o kršenju profesionalne etike - rekla je direktorica Cindy Carter DeCosta u priopćenju.

Dodala je kako preispituju protokole i praksu kako bi osigurali da se ovako nešto više ne ponovi.

Unatoč isprici, mlada majka je rekla kako više neće slati svoju djecu u vrtić, već će uzeti nekoliko dana slobodno s posla kako bi im pronašla zamjensku ustanovu koja će ih čuvati.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

 

Najčitaniji članci