Obavijesti

Lifestyle

Komentari 70

Teta je na trbuhu bebe napisala poruku: Mama, nemam pelena

Zaposlenica vrtića dobila je trenutni otkaz nakon što je majku dječaka kojeg čuva na neugodan način podsjetila kako treba donijeti još pelena jer im ih je ponestalo

VIDEO

'Mama nemam više pelena' markerom je napisana poruka koju je na trbuhu svog sina ugledala Heather Chisum kad je krenula presvlačiti svog sina nakon što ga je pokupila iz vrtića. Mlada majka dvoje djece bila je neugodno iznenađena takvim načinom komunikacije tete koja čuva njenog sina te je objavila fotografiju na Facebooku.

Pokretanje videa...

01:04

Teta u vrtiću na Floridi možda je mislila kako će tom porukom biti duhovita, no Heather je bila bijesna.

- Jesam li u pravu što me ovo tako razljutilo? Pretjerujem li? Zbilja mi treba vaše mišljenje jer mi je teško sama procijeniti, a toliko sam bijesna da teti imam svašta za izgovoriti - napisala je u svom postu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

To nije jedina stvar koja ju je zasmetala u stavu odgajateljica u vrtiću. Chisum je samohrana majka dvoje djece koja radi puno radno vrijeme te kaže kako nema vremena svakog dana pročitati izvještaj koji joj tete u vrtiću pripreme te ako joj se dogodi da zakasni jedan dan s pelenama, ne vidi zašto bi se odmah trebalo šarati s markerom po tijelu djeteta.

Rekla je kako je pokušala obrisati neugodnu poruku s vlažnim maramicama, no i nakon nekoliko maramica poruka se još nazirala, piše Fox News. 

- Taj sam dan planirala djecu odvesti do plaže da se igraju, a sada ne mogu jer mi je neugodno zbog ove poruke - napisala je.

Vrtić joj se naposljetku ispričao zbog postupka njihove djelatnice, a potom su joj dali i otkaz.

- Svjesni smo incidenta koji se dogodio i jako nam je žao zbog neugodnosti koja je prouzročena obitelji. U svakom slučaju ovdje se radi o kršenju profesionalne etike - rekla je direktorica Cindy Carter DeCosta u priopćenju.

Dodala je kako preispituju protokole i praksu kako bi osigurali da se ovako nešto više ne ponovi.

Unatoč isprici, mlada majka je rekla kako više neće slati svoju djecu u vrtić, već će uzeti nekoliko dana slobodno s posla kako bi im pronašla zamjensku ustanovu koja će ih čuvati.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

Ivan Šarić i Zenzacija 03:46

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 70
VIDEO

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept
POMAŽE

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept

Ovaj trik pomaže kod korova koji izbija između pločica u dvorištu, ali i onog koji vam raste po vrtu. Kako se radi o prirodnom pripravku, postupak je potrebno ponoviti nekoliko puta

7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život
OTKRILI STRUČNJACI

7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život

Istraživanje je ukazalo na niz čimbenika koji rezultiraju seksualnim nezadovoljstvom, od nedostatka komunikacije te nedovoljnog znanja o seksualnom zdravlju i užitku
Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 23. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje