Obavijesti

Lifestyle

Komentari 88

Top 12 seksualnih poza uz koje će žene doći do svog vrhunca

Top 12 seksualnih poza uz koje će žene doći do svog  vrhunca

Bez obzira koju pozu prakticirali od ovih 12 razmislite o dodavanju malo tantričkog seksa kako bi vam seks bio još intimniji. Gledajte se oči u oči i dodirujte se

VIDEO

Osjećate li se kao da ste zapeli u nekoj dosadnoj seks rutini ili samo želite sa svojim partnerom isprobati nove stvari i eksperimentirati? Mi smo za žene pronašli najbolje poze u kojima mogu uživati tijekom seksa, koristeći igračke ili masturbirajući. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Najdraža poza u seksu? 03:17

1. Misionarska poza

Kada se spomene misionarka poza većina ljudi će komentirati kako je to klasična poza, no ona može biti jedna od najboljih u kojima će žene lako dostići vrhunac. Kontakt između partnera u ovoj pozi je nježan i dubok, a u ovoj pozi čak možete i pričati (tko voli nek izvoli), ljubiti se i ostvariti kontakt oči u oči.

Da bi se postigla stimulacija klitorisa, osoba na dnu trebala bi trljati zdjelicu od svog partnera. Zbog toga će ovaj položaj biti još bolji.

2. Na rubu kreveta ili stola

Za duboku penetraciju i klitoralnu igru, iskušajte ovu zabavnu pozu. Lezite na leđa, neka vam bokovi budu na rubu kreveta. Vaš partner mora biti iznad vas i treba stajati na nogama držeći vaše noge na svojim ramenima. 

Uz bilo koji seksualni položaj u kojem ciljate na stimulaciju klitorisa, korisno je napraviti dovoljno mjesta za ruku ili igračku da izravno stimuliraju klitoris.

3. 'Yab Yum'

Ako ste ikada vidjeli naslovnicu knjige o tantričkom seksu ili brošuru, ovaj vam položaj može izgledati poznato. To je ultimativni tantrički seksualni položaj. Yab Yum podrazumijeva ozbiljnu intimnu pozu koja pojačava vezu između dva partnera.

Neka muški partner sjedi prekriženih nogu na krevetu (ili kauču ili podu), a žena neka omota nogu oko partnera u donjem dijelu leđa. Dok vaš partner prodire u vas i dok se grlite, dodajte prakse tantre poput gledanja oči u oči i sinkroniziranog disanja. Odavde se zajedno klackajte naprijed-natrag za dublje prodiranje. 

4. Pseći položaj

Baš kao što zvuči, u psećem položaju se nalazite na sve četiri, oslanjajući se na ruke ili podlaktice, a vaš partner ulazi s leđa. Pseći položaj izvrstan je za stimulaciju G točke. Budući da se vaš partner odmara uz vaše tijelo, potencijalno bi mogao osloboditi jednu ili obje ruke kako bi mogao stimulirati vaš klitoris. 

5. Kaubojka

Ako tijekom seksa želite stimulirati klitoris bez igračke ili bez ruku, kaubojka je najbolja poza za to. U ovom položaju sjedite na partneru uspravno i okrenuti ste prema njemu.

Kako biste doživjeli vrhunski orgazam dodajte lubrikant. Osim toga, za još bolji i jači doživljaj probajte se nagnuti prema nazad i uhvatiti se za partnerove noge.

6. Misionarska poza u kojoj ste nagnuti

Postoji razlog zbog kojeg je ova pozicija omiljena u dugotrajnim vezama: to je krajnji poticaj za povezivanje. Prije nego što se upustite u to, započnite sinkroniziranim dahom ili gledanjem oči u oči. Dvije minute su dovoljne za početak. Kasnije to radite pet ili deset minuta.

Nakon toga krenite penetrirati. Za dublju penetraciju dodajte partnerici jastuk ispod stražnjice ili joj dignite noge i držite.

U ovom položaju možete stimulirati i vrat maternice. To će ovisiti o veličini penetratora i o tome koliko je ženski partner daleko od menstrualnog ciklusa. Stimulacija vrata maternice može proizvesti cervikalni orgazam i ti orgazmi pružaju intenzivnu senzaciju. 

7. 'Lijeni pas'

'Lijeni pas' je poput psećeg položaja, ali oba su partnera priljubljena jedan uz drugog ležeći ispravljenih nogu. U ovom položaju možete koristiti i vibrator.

8. Velika pčela

Muškarac leži na leđima, a vi sjedite na njemu u klečećem položaju. On može staviti ruke na vaša prsa pružajući vam potporu.

Ovaj položaj omogućuje duboku penetraciju. Skoncentrirajte se na povezivanje s partnerom više nego na seksualni doživljaj.

9. Stolica

Ako volite oralni seks, neka vaš partner legne na leđa dok mu vi sjedite na ustima. Vi ćete doživjeti nevjerojatno iskustvo, vaš partner će imati svu kontrolu, a uz to imati će i pogled na vaše grudi.

Da biste pojačali intimnost, pogledajte dolje, izravno u partnerove oči. Ništa nije ljepše od gledanja u partnerove oči dok vas on zadovoljava.

10. Seks s leđa

Ova pozicija sama po sebi je intimna jer se doslovno mazite. U ovoj pozi povezujete se s partnerom i vaša ljubav jača.

Kad budete spremni za početak, neka muški partner penetrira vaginalno ili analno, dok ste vi stisnuti uz njega s leđa. Ne zaboravite dodirivati ženskog partnera ili stimulirati klitoris.

11. Seks na stolici

Uzmite stolicu i neka muškarac sjedne na nju. Žena neka sjedne na vrh muškarca, koristeći pod kao poticaj. Osim toga, muškarcu u ovoj poziciji možete pružiti ples u krilu dok on penetrira.

12. Zlatni retriver

Ovo je izvrsna opcija za sve ljubitelje psećeg položaja. Ova poza slična je kao i klasični položaj samo što u ovoj pozi muškarac treba ogrliti rukama žensku partnericu oko struka pritiskujući ju nježno, piše Shape.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 88
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru