Lifestyle

Komentari 48

Top 6 znakova horoskopa koji najviše vole životinje i prirodu

Top 6 znakova horoskopa koji najviše vole životinje i prirodu

Djevica je jedan od najvećih ljubitelja životinja u Zodijaku i nerijetko se osjeća ugodnije u društvu životinja nego ljudi. Strijelac ništa ne voli više od uživanja negdje u prirodi u društvu svojih prijatelja - životinja

1. Ovan

Ovaj znak jednostavno obožava životinje.

Unatoč vatrenoj vanjštini, duboko u sebi Ovan je vrlo emotivan, a kad vidi štene - doslovce se topi od miline. Pripadnici ovog znaka u blizini životinja otkrivaju svoju slatku stranu karaktera.

POGLEDAJTE VIDEO Pas bez zadnjih nogu uživa u životu:

2. Bik

Ovaj znak voli životinje više od ljudi.

Čovjek rođen u znaku Bika je jedan od najodgovornijih znakova Zodijaka i u sebi posjeduje prirodnu naklonost prema kućnim ljubimcima. Voli biti okružen životinjama jer mu pomažu zaboraviti na brige i opustiti se. 

3. Rak

Raku su kućni ljubimci jednostavno potrebni u životu.

Kao i Bik, i ovaj znak je skloniji životinjama nego ljudima. Bile to velike životinje, male životinje, pernate, dlakave, bez dlaka... Rak ih voli sve. Ovaj horoskopski znak je definitivno jedan od najpovezanijih s prirodom.

4. Djevica

Djevica je luda za kućnim ljubimcima, obožava ih.

Za ovaj znak se smatra kako je jedan od najvećih ljubitelja životinja u Zodijaku - nerijetko se osjeća ugodnije u društvu životinja nego ljudi. Voli provoditi vrijeme sa kućnim ljubimcima i osjeća se sretno i ispunjeno kad ima posla oko njih. 

5. Strijelac

Ovaj znak je opsjednut prirodom.

Radi se o jednom od najopuštenijih horoskopskih znakova. Strijelac ništa ne voli više od uživanja u slobodnom vremenu negdje u prirodi u društvu svojih prijatelja životinja. Također, sklon je često maštati o životu u maloj kolibi u prirodi.

6. Ribe

Ribama je priroda na prvom mjestu.  

One su jedan od najbrižnijih znakova Zodijaka pa ne čudi što toliko vole životinje. Od svih znakova u horoskopu, kod Ribe su najveće šanse za otvaranje centra ili udruge za spašavanje životinja. U stanju su napustiti stalan, dobro plaćen posao radi brige o životinjama, prenosi msn.com.

 

Najčitaniji članci