Obavijesti

Lifestyle

Komentari 79

Top aplikacije koje će probuditi strasti u vašoj spavaćoj sobi

Top aplikacije koje će probuditi strasti u vašoj spavaćoj sobi
12

Najnovije aplikacije mogu vam pomoći da pojačate libido, pronađete inspiraciju za seks izvan četiri zida ili potražite najbolje seksi igračke za vas i partnera

VIDEO

Nakon godina veze seks se može pretvoriti u rutinu, no stari žar možete vratiti pomoću tehnologije. Inspiraciju za vruće igrice možete pronaći u brojnim mobilnim aplikacijama, a one vam ujedno mogu pomoći podići libido ili dati ideju za novu seks pozu. 

Dirty Games Truth or Dare

Ova aplikacija slična je igri boca istine, a u njoj kao odgovor na pitanja birate istinu ili izazov. Česta su pitanja poput "koja je vaša najseksi osobina" ili "s kim ste se požalili seks?", dok je izazov još provokativniji. Tako na primjer možete izabrati seksi scenu i uprizoriti je s partnerom. Aplikaciju možete skinuti na iPhone i iPad. 

Cosmopolitan: Sex position of the day 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Preko 120 poza uz detaljan opis i sliku mogu vam pomoći da razbijete monotoniju u krevetu. Svaki dan vas očekuje nova poza, a na vama je da ih isprobate. Aplikaciju možete skinuti na iPhone i androide, a cijena iznosi oko 17 kuna. 

Sexy Vibes

Aplikacija Sexy Vibes pretvara vaš mobitel u vibrator odnosno masažer. Ima nekoliko opcija od blagih vibracija "Fluffy Bunny" do jačih "Washing Machine". Da bi efekt bio potpun treba skinuti masku, a masažer je najbolje koristiti preko odjeće, a ne direktno na kožu zato što može biti previše agresivan. Aplikaciju je skinulo više od 1,5 milijuna korisnika, a besplatna je za sve korisnike androida putem Google Playa. 

iKamasutra Lite

Više od 100 seks poza u devet različitih kategorija mogu vam pomoći da postanete Kamasutra majstor. Aplikacija iKamasutra Lite omogućuje pretraživanje poza i daje detaljan opis istih. Također, korisnici mogu svoj napredak pratiti i zaraditi titule od "novak" do "majstora". Aplikacija je besplatna za sve korisnike androida putem Google Playa. 

Sex Drive

Probleme s libidom rješava aplikacija "Sex Drive". Korisnik sluša zvukove koji u mozgu povećavaju osjećaj uzbuđenosti, a samim time i seksualni nagon. Dostupna je za korisnike iPhonea za 11,3 kune. 

Spice Dice

Ova aplikacija omogućuje vam da izaberete neku od četiri kategorije, "Romantika", "Predigra", "Seksi" i "Perverzno". Odvažne akcije uključuju senzualnu masažu, igranje uloga pod tušem ili oralni seks u hotelu, a u svoje planove možete uključiti i partnera tako da mu pošaljete e mail. Aplikacija je besplatna za sve korisnike androida putem Google Playa.

Sex Toy Guide by Adam and Eve

Aplikacija Sex Toy Guide by Adam and Eve omogućuje vam da na jednom mjestu saznate sve što treba znati o seksi igračkama, lubrikantima i kondomima. Recenzije vam mogu pomoći da izaberete najbolju igračku za sebe i partnera. Aplikacija je besplatna i dostupna za androide putem Google Playa.  

A Sexy Text

Početnicima u prljavim seksi razgovorima može pomoći aplikacija A Sexy Text. Pomoću nje možete izabrati romantičnu ili seksi poruku i upotpuniti je vrućom fotografijom iz galerije. Poruke su napisane tako da izaberete šaljete li ih muškarcu ili ženi. Aplikacija košta 11,3 kune i dostupna je za iPhone. 

Play With Me

Ova aplikacija nalikuje na "Jednoruki Jack" u kasinima. Zavrtite aplikaciju i pojavit će se fotografije dijelova tijela, a sa strane može pisati "poljubiti" ili "dirati". Slijedite upute i ljubite partnera na označenom mjestu, a dobijte li upitnik možete raditi što god poželite. Aplikacija je besplatna i dostupna za androide putem Google Playa.   

69 Places

Parovi koji žele razbuktati strasti, ali im je već dosadila spavaća soba, mogu inspiraciju pronaći u aplikaciji 69 Places. Aplikacija im nudi 69 različitih mjesta za seks, od dizala do garderobe u trgovačkom centru. Aplikacija je besplatna za sve iPhone korisnike, a korisnicima nudi kategorije "Kod kuće", "Na otvorenom", "Javna mjesta", "Sportski centri", "Javni prijevoz" i "Nepoznata mjesta". 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 79
VIDEO

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite
PROGNOZA ZA DANAŠNJI DAN

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 28. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru