Lifestyle

Komentari 2

Top ideje za uskrsne dekoracije: Čaše s pisanicama i vijenac zečić

Top ideje za uskrsne dekoracije: Čaše s pisanicama i vijenac zečić

Košare s jajima su u trendu baš svake godine, a njih ispunite omiljenim pisanicama. Na vrh dodajte cvijeće te tu dekoraciju stavite na blagdanski stol

Uskrsne dekoracije možete napraviti i kod kuće, važna je samo kreativnost.

POGLEDAJTE VIDEO (Uskrsni običaji):

Za one koji nemaju inspiracije, donosimo prijedloge lijepih, ali i jednostavnih ukrasa za blagdanski stol. Uzmite stare čaše za vino i u njih postavite malo slame ili mahovine pa na to dodajte pisanice. Stavite ih na stol i oduševite goste.

Dekoraciju za vrata možete napraviti uz nekoliko grančica i pisanice te cica mace, koje su svake godine hit za Uskrs.

Ako želite efektan ukras za vrata, iskombinirajte dva vijenca - manji i veći te od njih napravite glavu i tijelo za zečića. Spojite ih ukrasnom mašnom i od ukrasnog papira ili neke tvrđe tkanine napravite uši.

Napravite i uskrsni vjenčić za stol.

Košare s jajima su u trendu baš svake godine, a njih ispunite omiljenim pisanicama. Na vrh dodajte cvijeće te tu dekoraciju stavite na blagdanski stol.

Možete napraviti i lijepe posudice za uskrsne bombone.

Blagdanski stol možete ukrasiti ovim dekoracijama, a stavite i svoj omiljeni stolnjak. Ako ne volite stolnjake, narolajte neku lijepu tkaninu, učvrstite je i postavite po sredini stola. Oko nje stavite ukrase - zečiće, cvijeće, pisanice ili neke druge uskrsne dekoracije.

Najčitaniji članci