Obavijesti

Lifestyle

Komentari 12

Tražimo najcool mamu! Prijavi se na nagradni natječaj!

Tražimo najcool mamu! Prijavi se na nagradni natječaj!

Jeste li cool mama ili znate jednu takvu? Pošaljite nam fotografiju i opišite zašto baš vi ili neka druga mama zaslužujete titulu 'najcool mame' i osvojite vrijedne nagrade.

VIDEO

Biti mama znači toliko više nego donijeti dijete na svijet. Biti mama znači voljeti i poznavati to biće prije nego što ste ga upoznali. Biti mama znači najveći dar koji je neshvatljiv bilo kojoj ženi koja nema dijete u svom životu. To je povezanost koja je neusporediva i nepremostiva u bilo kojem obliku ili drugom odnosu. To je ljubav koja raste i raste, kojoj nema kraja, ljubav koja uvijek želi više i bolje.

Sve to ujedno znači i da ste cool mama. Mama koja je roditeljska figura, ali i prijateljica. Mama koja postavlja granice, ali dopušta djeci da budu svoja. I ono najvažnije - mama koja je bliska sa svojom djecom te ih u isto vrijeme voli, cijeni i poštuje takvima kakva jesu.

Vi ste cool mama ili znate jednu takvu? 

S obzirom da su svakodnevni poslovi, obaveze i životni stil doveli do toga da danas mame u većini slučajeva provode puno manje vremena sa svojim klincima, a problem postaje i veći jer to malo zajedničkog vremena ne provode kvalitetno - pozivamo sve cool mame da nam se pridruže u projektu Mame & klinci - be cool mama i pokažu da ipak nije sve tako sivo kao što se čini.

Ovjekovječite zabavni, edukativni ili kreativni trenutak s djecom i pošaljite nam fotografiju i kratki opis koji pokazuje zašto ste baš vi, vaša mama ili vaša prijateljica - 'najcool mama' koju znate i osvojite ulaznice za konferenciju "Mame&klinci powered by Klokanica. Saznaj više o konferenciji.

Fill out my online form.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara
'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'