Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
31 komentara

Prijateljica je pobjesnila jer je skratila kosu njezinoj kćerkici

Jedna je majka odlučila 'urediti' raščupane vrhove prijateljičine kćeri i kad nije išlo drukčije, poslužila se škarama, te skratila djevojčici kosu za oko 6 centimetara, no njenu je prijateljicu to razljutilo

Foto: Instagram/childrenshaircut
31 komentara

Jedna je majka na društvenim mrežama podijelila priču o tome kako se osjećala kao čudovište nakon što je prijateljičinoj kćeri skratila kosu za šest centimetara, jer su joj vrhovi bili zapetljani i rascvjetani. Njena je prijateljica zbog toga poludjela i prekinula njihovo prijateljstvo..

Barber cutting hair | Autor: Pawel Horosiewicz Foto: Pawel Horosiewicz

Žena je povela troje svoje djece kod prijateljice, kako bi se igrali s njenom trogodišnjom kćeri Bellom. Bellina je mama imala težak tjedan, pa se ona nadala da će joj tako omogućiti malo predaha, tako što će joj dati 'slobodan dan'. 

fotolia Zablude: Šišanje ni ne jača niti ne ubrzava rast kose

No, onda je primijetila da kosa trogodišnjakinje na vrhovima izgleda raščupano i pitala je djevojčicu smije li ju urediti. Malena se složila i tako se žena odlučila pomoći škarama u borbi sa zapetljanim pramenovima na njenoj glavici.

NOVA FRIZURA Skrati sa strane: Na otoku Hvaru je novi hit šišanje na rivi

Žena danas priznaje da joj je u jednom trenutku palo na pamet da bi trebala tražiti dozvolu i od Belline mame, no djeca su je omela, pa je na kraju samo skratila kosu djevojčici, otprilike šest centimetara , uvjerena da time svojoj premorenoj prijateljici čini uslugu.

Frizer sa sjekirom HA? Biste li se usudili otići k ovom frizeru na šišanje - sjekirom?

No, Bellina mama to nije vidjela tako. Nakon što joj je poslala fotografiju nove Belline frizure, ona je pobjesnila i odmah joj poslala poruku: 'Kako si se usudila dirati kosu moje malene?! Ona se još nikad nije šišala, Ja sam joj majka, a ni ja ju ne šišam!'

YouTube SUPER FRIZER Šišanje škarama za njega je besmisleno. On šiša mačevima

Prijateljica je ostala šokirana, jer se nadala da će joj Bellina mama biti zahvalna. U postu kaže kako se osjećala kao čudovište, te kao netko tko je namjerno ugrozio djetetovu dobrobit. Iako vjeruje da je njena prijateljica preburno reagirala, na kraju joj se ispričala, kako bi sačuvala prijateljstvo, priznajući da je prvo trebala provjeriti s majkom smije li skratiti kosu djevojčici.

PA/Pixsell LJEPOTA I ODMOR Idealan posjet frizeru uključuje šišanje 5 cm, masažu i tračanje

Unatoč tome, Bellina mama više ne razgovara s prijateljicom, koja je sad nesretna jer bi htjela zadržati to prijateljstvo, piše The Sun. Preburna reakcija, ili ne?

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message