Obavijesti

Lifestyle

Komentari 134

'Trebala sam biti djeveruša, a sad me ne želi vidjeti na svadbi jer predobro izgledam u haljini'

'Trebala sam biti djeveruša, a sad me ne želi vidjeti na svadbi jer predobro izgledam u haljini'

Žena koja je trebala biti djeveruša na vjenčanju bliske prijateljice rekla je da joj je prijateljica povukla poziv na vjenčanje nakon što je zaključila da manekenka izgleda 'predobro' u haljini koju joj je mladenka odabrala

Alena Yildiz, 21-godišnja manekenka iz Heidelberga u Njemačkoj, nedavno je podijelila sa 170 tisuća pratitelja dva videa u kojima je podijelila gorku priču o prijateljstvu koje se raspalo zbog ljubomore. 

POGLEDAJTE VIDEO: Udala se, pa onda i razvela sama od sebe

Pokretanje videa ...

- Moja bliska prijateljica me nije pozvala na vjenčanje jer je mislila da izgledam predobro u haljini koju je odabrala za mene - kaže u videu.

Alena je objavila fotografije na kojima je u toj odabranoj haljini s natpisom: 'Ipak sam napravila neke fenomenalne fotke u njoj.'

Ne želi na kćerino vjenčanje jer se jako zaljubila u njezinog zaručnika: 'Sve mi je priznala'
Ne želi na kćerino vjenčanje jer se jako zaljubila u njezinog zaručnika: 'Sve mi je priznala'

Alena Yildiz je rekla da je trebala biti djeveruša na vjenčanju početkom prosinca, zajedno s još pet žena, prije nego što je njezina prijateljica rekla da se osjeća zasjenjeno Aleninim izgledom. 

- Svim djeverušama je odabrala ekstravagantne haljine, ali ona je imala problema samo sa mnom - rekla je.

Alena je dodala da ju je plavo-bež šljokičasta haljina koju je dizajnirala Albina Dyla koštala malo više od 9000 kuna (1200 eura), a svaka djeveruša je morala sama platiti haljinu koju im je mladenka odabrala. Haljina od tila imala je korzet s dekolteom sirene i detaljima u obliku listova, kao i bočnim prorezom do bedra.

Manekenka je rekla da je mladenki, čiji identitet nije željela otkriti, neposredno prije vjenčanja poslala video u kojem nosi haljinu.

- Nazvala me i rekla mi da se osjeća jako nesigurno zbog toga kako izgledam u haljini, da sam previše plijenila pažnju - ispričala je u videu. 

Mladoženja na dan vjenčanja završio u bolnici: Pronašli mu zamjenu pa se slavlje nastavilo
Mladoženja na dan vjenčanja završio u bolnici: Pronašli mu zamjenu pa se slavlje nastavilo

- Bila je jako ljuta zbog cijele te situacije i na kraju je odlučila da više nisam pozvana na njezino vjenčanje. Nakon toga smo se posvađale jer mi nije imalo smisla to što radi, ipak je ona odabrala tu haljinu za mene - rekla je.

Manekenka je dodala kako smatra da bi bilo bolje rješenje te situacije da je mladenka odabrala neku drugu haljinu za nju. 

U drugom videu koji ima više od milijun pregleda, Alena Yildiz je objavila snimke zaslona mobitela za koje je rekla da jasno pokazuju što su joj prijatelji, uključujući mladenku, slali u vezi svađe. Iako su poruke bile na njemačkom, Alena je u komentarima videa napisala jednostavne prijevode. 

Rekla je da joj je mladenka rekla da nije pozvana na vjenčanje, te da ju je druga djeveruša porukom obavijestila da je mladenka pod stresom i da Alena ne bi trebala očekivati od nje ​​ispriku.

Alena na kraju nije bila na vjenčanju. Dodala je da, iako više nije prijateljica s mladenkom, da joj je sve to bilo jako tužno.

- Osjećala sam se kao da nemam nikakvu vrijednost za nju kao prijateljica - rekla je.

- Godinama smo pričale o njenom vjenčanju i bila sam tako sretna što je konačno pronašla ljubav svog života. Slavila sam s njom te sretne trenutke - rekla je.

Dodala je da ju je mladenka nazvala nakon što je vidjela TikTok video, te su i dalje u svađi, piše Insider.

Vjenčanje o kojem svi pričaju: Mladenka u tangama plesala u krilu mladoženji, svatovi u šoku
Vjenčanje o kojem svi pričaju: Mladenka u tangama plesala u krilu mladoženji, svatovi u šoku

Alena je dodala da je u redu da mladenke postavljaju pravila za svoja vjenčanja, kao što je zahtjev da nitko drugi ne nosi bijelo, ali je pozvala druge žene koje se uskoro namjeravaju udavati da jasno iskomuniciraju svojim prijateljima što očekuju i žele od njih na svoj veliki dan kako bi izbjegle nesuglasice poput ove.

Dodala je da osjećaji konkurencije ili ljubomore služe samo stvaranju 'toksičnih' odnosa.

- Ljepota druge žene ne čini vašu ljepotu manjom i voljela bih da više ljudi to razumije i da bude malo samopouzdanije - rekla Alena Yildiz je na kraju.