Lifestyle

Komentari 0

Trendovi uređenja koji bi vam mogli umanjiti vrijednost doma

Trendovi uređenja koji bi vam mogli umanjiti vrijednost doma

Na listi nepoželjnih trendova našli su se i modri kuhinjski ormarići, kupaonice s bijelim zidovima i kontrastnim crnim detaljima, te kupaonice bez kade

Kad je riječ o uređenju interijera mnogi se, kao i u brojnim drugim stvarima, oslanjaju na trendove koji se promoviraju na društvenim mrežama. Ipak, suprotno mišljenjima, neki 'in' trendovi poput sivih ili tamnoplavih zidova vaš dom neće oplemeniti ni poboljšati, a mogli bi i narušiti cjelokupni dojam. 

POGLEDAJTE VIDEO o uređenju interijera Home&Designa;:

Tako kažu iz tvrtke za prodaju nekretnina Rated People koja je za svoje svoje godišnje izvješće o trendovima interijera anketirala tisuću Britanaca. Željeli su otkriti koji bi stilovi uređenja prije odbili nego privukli potencijalne kupce kuća.

Prema njihovoj anketi većina ljudi najvećim promašajem u uređenju smatra tamnoplave i sive zidove, trend koji je često na društvenim mrežama hvalila i Mrs. Hinch, samoprozvana stručnjakinja za čišćenje i uređenje doma koja iza sebe ima cijelu vojsku obožavatelja (na Instagramu je npr. 3.2 milijuna fanova). 

Na listi nepoželjnih trendova našli su se i modri kuhinjski ormarići, kupaonice s bijelim zidovima i kontrastnim crnim detaljima, te kupaonice koje imaju samo tuš kabine, a nemaju kadu.

- 'Smjele' tamne boje mogu izgledati sjajno na zidovima, stropovima, kuhinjskim ormarićima i na prozorima ali ako prodajete kuću treba pratiti i što kupci u tom trenu traže: jer nešto što je danas trend već sutra može rušiti cijenu nekretnine - rekla je izvršna direktorica Rated Peoplea Adrienne Minster za Daily Mail.

Prema anketi Rated Peoplea vrijednost doma mogu umanjiti i oslikane podne pločice, prozori sa bijelim drvenim okvirima, bakrene kuhinjske pipe i podne pločice s uzorkom.

Lista nepoželjnih trendova:

Najčitaniji članci