Obavijesti

Lifestyle

Komentari 20

Trendovi za proljeće: Štikle s remenjem i sandale na petu

Trendovi za proljeće: Štikle s remenjem i sandale na petu

Za razliku od prošlih sezona, ove ima dosta cipela s visokom potpeticom. Čini se da se ženstvenost vraća na velika vrata, donosimo neke od ideja koje su predložili vodeći svjetski dizajneri

VIDEO

Sezonska ponuda cipela koje ćemo uskoro nositi u znaku je romantike, boje i atraktivnog dizajna. Nakon tamne zime i čizama, uskočit ćemo u lijepe cipele, ukrašene snažnim pigmentima i elementima kao što su metalik aplikacije. Potpetice su razne, od tankih do blok pete, dok su od komotnih varijanti vodeće sandale i natikače.

Modna kuća Versace priprema nas za party sezonu na otvorenom. Donatella, koja vodi brend, već sezonama ističe naglasak na ženstveno i romantično, donoseći nove ideje u bojama. Ovaj put riječ je o atraktivnoj ljubičastoj u metalik varijanti koje su savršene za svaku party curu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Cipelice za bebe 01:30

Diesel ima traper kao jednu od glavnih tema te je razrađuje doslovno od glave do pete. Kao jedan od bitnih elemenata nove kolekcije predstavili su na proljetnim revijama hibrid čizmice i natikače, stražnji dio je dosta spušten. Diesel voli inovacije te koristi traper na razne načine, kod njih je on bitan element tog atraktivnog, rokerskog stila.

Trend za vrlo ležerne dečke: Svi žele outfite iz 'The Last of Us'
Trend za vrlo ležerne dečke: Svi žele outfite iz 'The Last of Us'

Vidimo i povratak plastike i pleksiglasa, kako predlaže modna kuća Valentino. Iako mnogi smatraju da su plastične cipele nezahvalne za zdravlje, i dalje se dizajneri igraju ovom modnom tematikom. No kad je riječ po potpetici, ona od pleksiglasa izgleda fantastično, vrlo futuristički.

Klasična bijela košulja simbol je jednostavne chic elegancije
Klasična bijela košulja simbol je jednostavne chic elegancije

Divan dizajn inspiriran pedesetima predlaže Giambattista Valli, dizajner oduševljen romantičnim stilovima. U sklopu kolekcije Visoke mode predložio je dizajn ukrašen srebrom i mašnama, a slične ćemo modele vidjeti ovo proljeće u mnogim kolekcijama mnogo pristupačnijih kolekcija.

Izvrsna je za svaki dan: Sjajna kožnata torba s oblim dizajnom
Izvrsna je za svaki dan: Sjajna kožnata torba s oblim dizajnom

Vrijeme je za neobične potpetice - modna kuća Loewe često donosi modne eksperimente, a ovo je jedan od njih. Cipela je stabilna, inspirirana kreativnim skulpturama i neočekivanim linijama.

Neobične potpetice ima i Bottega Veneta, a sami model je zapravo natikača praktičnog dizajna. Jednostavna cipela super je za grad, ali i neke svečanije prigode, upravo radi detalja zlatnih tonova.

Natikače će se općenito nositi - ima ih i Proenza Schouler te pritom daje prednost zlatnoj boji. Mrežasti dizajn podsjeća na more, ljeto i odmor, no ove su cipele super i na neku urbanu kombinaciju poput odijela jarke boje.

Stella McCartney također ima štikle i remenje, no kod nje je riječ o vrlo udobnoj cipeli, sve skupa djeluje kao da grli stopalo. Miljenica modne ekologije predlaže održive materijale te one tehnički inovativne.

Lagana blok peta i baršun odabir su modne kuće Dior. Radi se o cipeli inspiriranoj sedamdesetima koje su vidno više od ostalih, zahvaljujući velikom potplatu. Ove sezone vidjet ćemo dosta sličnih modela koji djeluju vrlo atraktivno i avangardno te privlače pogled, nerijetko dodatno ukrašene aplikacijama.

Britanska autorica koja voli klasičnu cipelu, Victoria Beckham, predlaže dizajn žutog tona. Nosite ih s najlonkama ili bez, predlaže dizajnerica čije kreacije cijene i poslovne i party cure.

Bijela i crvena teme su modne kuće Givenchy, radi se o modelu koji ima vezanje inspirirano formom korzeta.

A kako izgleda kaubojka pretvorena u štiklu - ideju ima modna kuća Prada. Za istinske urbane cure s Divljeg Zapada.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept
POMAŽE

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept

Ovaj trik pomaže kod korova koji izbija između pločica u dvorištu, ali i onog koji vam raste po vrtu. Kako se radi o prirodnom pripravku, postupak je potrebno ponoviti nekoliko puta

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 23. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život
OTKRILI STRUČNJACI

7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život

Istraživanje je ukazalo na niz čimbenika koji rezultiraju seksualnim nezadovoljstvom, od nedostatka komunikacije te nedovoljnog znanja o seksualnom zdravlju i užitku