Lifestyle

Komentari 0

Tri trika za ugodniji i topliji dom

Tri trika za ugodniji i topliji dom

Vaš dom će dobiti na šarmu i ugodnosti ako u njemu ima puno svjetlosti. U sobe i hodnike unesite umjetne ili žive biljke, velike ili male, kako bi dom bio topao

Dom može ostavljati dojam hladnog i neugodnog mjesta ako imamo lošu rasvjetu ili pretrpane prostorije. Donosimo savjete uz koje će vam 'vaša četiri zida' postati ugodnija za život.

POGLEDAJTE VIDEO:

1. Jarko svjetlo 

Bez obzira živite li u malom stanu ili velikom, ako je vaš prostor slabo osvijetljen ništa ga ne može spasiti. Ako u stanu nema svjetlosti on će izgubiti šarm i toplinu. Riješite taj problem i odlučite se za bijelo svjetlo za male prostore, a žuto za velike. Ako vam se žuto svjetlo ne sviđa, bijelo će biti savršeno. Probajte držati prozore otvorene barem tijekom dana. To će pomoći prirodnom svjetlu da uđe u dom i da ga istakne.

2. Sobne biljke

Bijeli zidovi najbolje su slažu sa sobnim biljkama. Ovo je jednostavan i jeftin način da poboljšate ​​uređenje kuće. Kombinacija malih i velikih biljaka, ovisno o prostoru, pomoći će vam da se prostor istakne. Također, pomoći će očistiti zrak. Ako se iz nekog razloga niste u mogućnosti brinuti o tim živim bićima, umjetne biljke mogu biti rješenje koje tražite.

3. Bijeli zidovi

Bijeli zid u kući jednako je važan kao i ostale stvari. Pomaže vašim očima da se opuste i daje vam osjećaj ugode. Također, štedi vas od nepotrebne muke s kupnjom sve više namještaja. Ako vam taj bijeli prostor smeta, razmislite o tome da ga popunite, i ne zaboravite - manje je više, piše Pink Villa.

Najčitaniji članci