Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Turistički Oscari: Hrvatska je osvojila 3 medalje u New Yorku

Još smo pod dojmom. Odnijeli smo tri nagrade za turizam, poručuju iz Hrvatske turističke zajednice čiji je direktor Krisijan Staničić preuzeo odličja. Dodjeljuju ih na temelju glasova američkih turoperatora

0 komentara

Hrvatska je ponijela turističko srebro u kategoriji najbolje destinacije u Europi, broncu u kategoriji najbolje svjetske destinacije, a Hrvatska turistička zajednica dobila je srebro za najbolju europsku turističku organizaciju.

Direktor Hrvatske turističke zahednice Kristijan Staničić preuzeo je turističke oskare u američkom Gotham Hallu

Ove velike nagrade za hrvatski turizam dodijeljene su u četvrtak u New Yorku u Gotham Hallu i radi se o američkim turističkim nagradama Travvy Awards. Priznanja je preuzeo direktor HTZ-a Kristjan Staničić. 
 
- Ono što je Academy Awards u svijetu filma i filmske industrije to je Travvy Awards u svijetu industrije turizma. Ovo su iznimne vijesti za hrvatski turistički sektor jer je riječ o potvrdi popularnosti i odlične pozicije koju naša zemlja uživa na ovom iznimno velikom i važnom tržištu koje nije lako osvojiti. Nagrade pripadaju svim hrvatskim turističkim djelatnicima koji s puno truda i ljubavi iz godine u godinu podižu kvalitetu usluge i sadržaja hrvatskog turizma - rekao je Staničić. Istaknuo je kako je posebno ponosan na srebro u kategoriji najbolje europske turističke organizacije jer time potvrđuju da Hrvatska turistička zajednica provodi kreativne i inovativne promotivne aktivnosti koje su američki profesionalci prepoznali. 

Hrvatska je odnijela broncu kao najdestinacija u svijetu

Priznanja se dodjeljuju na temelju glasova američkih turoperatora i putničkih agenata. Inače, iz Amerike u Hrvatsku dolazi najviše turista u kategoriji dalekih zemalja.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message