Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

U Astralu: Vodič za energetsko čišćenje vašeg prostora i tijela

U Astralu: Vodič za energetsko čišćenje vašeg prostora i tijela

Hrvatski vidovnjaci otkrivaju sve o svojim vizijama te što nas očekuje u budućnosti. Numerolozi analiziraju brojeve za 2018., a stručnjaci opisuju energetska rituale čišćenja prostora, tijela i odnosa

VIDEO

Naši najpoznatiji vidovnjaci, Mevludin Duvančić, Vera Čudina, Nera Brlek Rapp i Mirela Marković, samo u Astralu otkrivaju svoje vizije o budućnosti Hrvatske i svijeta.

U novom broju smo istražili i što ljudi vide, govore i osjećaju u zadnja 72 sata prije svoje smrti, te kako se ponašati i što reći onome koji je na samrti.

Numerologinja Maja Vodopija objašnjava što nam donosi 2018., odnosno zašto i kako će brojevi 2 i 11 vladati godinom pred nama, a donosimo i veliki astroprofil vladajućeg Jarca te astroprognozu za sve znakove zodijaka. 



Majstorica Valentina Kranjčić otkriva koji će vam kristali i drago kamenje donijeti više ljubavi u godini Venere, a instruktorica Ana Rafajac koje su sve zablude, mitovi ali i istine o jogi.

Naša vrsna gastro stručnjakinja Ana Korenić napravila je detoks kuharicu uz koju nećete gladovati, a očistit ćete organizam, a donosimo i recepte i vježbe za bolji te zdraviji vid.

Andragoginja Jelena Takač je napravila vodič za energetsko čišćenje prostora, tijela i odnosa te priču o anđelu Urielu koji može ojačati vaše samopouzdanje u 2018. godini.

Na kraju donosimo i horoskope za zdravlje za 2018. godinu te Mevludinove odgovore na sva vaša pitanja.

Svim čitateljima darujemo i veliki zidni anđeoski kalendar te horoskopski kalendar s prognozama za cijelu godinu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

 

Astral je na svim kioscima po cijeni od 16, 99 kn.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru