Irsku kavu prvi je 'smiksao' konobar Joe Sheridan 1942. i to kad je primijetio da bi dodatno grijanje dobro došlo putnicima koji su navraćali u njegov bar
DAN IRSKE KAVE
U kavu si dodajte viski, šećer i slatko vrhnje i uživajte u okusu
Kava je velik dio naše kulture i pijemo je svakodnevno, a osim što ima poznat okus, mnogima je potrebna za jutarnje razbuđivanje. Uz crnu tursku, koju ljudi kuhaju kod kuće, vrlo je poznata irska, iako je u praksi rjeđe piju zbog njezina glavnog dodatka - viskija.
Irsku kavu “smiksao” je konobar Joe Sheridan 1942. kad je uvidio da bi dodatno grijanje dobro došlo putnicima koji su navraćali u njegov bar.
Danas dodajte koju kap viskija, malo šećera i slatkog vrhnja u svoju kavu te uživajte u poznatoj irskoj aromi na hladnom i mokrom vremenu.
Odaberi temu koju želiš pratiti
Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku