Lifestyle

Komentari 0

U utorak dar uz 24sata - prilog o važnosti kupnje naših, domaćih, proizvoda i gdje ih sve pronaći

U utorak dar uz 24sata -  prilog o važnosti kupnje naših, domaćih, proizvoda i gdje ih sve pronaći

U akciju su se uključile gotovo sve tvrtke koje otkupljuju proizvode malih domaćih proizvođača, pa ćete tako i u stranim lancima pronaći naša, domaća jaja, brokulu, meso, domaći med, ali i domaće kolače...

Hrana je zdravlje i točna je uzrečica koja kaže - ono si što jedeš. Danas se svi nalazimo u nezavidnom položaju zbog posljedica krize u svijetu i događanja u okolnim zemljama. Premda se čini da kao pojedinci ne možemo učiniti ništa, ipak postoji nešto što je ostalo u našoj moći - svojim svakodnevnim odlukama o kupnji naših, domaćih proizvoda. 

A ono što naši poljoprivrednici rade i proizvode je domaće, svježe i najzdravije. Svi trgovački lanci domaće proizvode otkupljuju od naših poljoprivrednika. U akciju su se uključile gotovo sve tvrtke koje otkupljuju proizvode malih domaćih proizvođača, pa ćete tako i u stranim lancima pronaći naša, domaća, jaja brokulu, meso, domaći med, ali i domaće kolače... Vrijeme je za rast domaće proizvodnje kako bi svima bilo dobro - i onima koji proizvode i onima koji kupuju.
Sutra uz 24sata ne propustite prilog o važnosti kupnje domaćih proizvoda, ali i u kojim trgovačkim lancima svakog dana možete kupiti voće, povrće, meso naših poljoprivrednika. 


Donosimo i trikove kako prepoznati svježe namirnice, ali i kako bojom mesa utvrditi koliko je staro.  Čime se sve susreću današnji mljekari te sve o važnosti redovite konzumacije mlijeka, također su teme kojima se bavimo u prilogu.   

Najčitaniji članci