Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Učiteljica djeci napisala dirljiva pisma da znaju da misli na njih

Nekoliko sati nakon što je čula vijest, Bay je otišla kupiti papir i omotnice, a onda je svakom učeniku rukom napisala pismo, da kaže kako je sretna što mu je bila učiteljica

VIDEO

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: #LionsFightBack - Treningom protiv Korona virusa

Učiteljica u osnovnoj školi Andover Central Middle School u Kansasu Victoria Bay (29) pronašla je način da svojim učenicima poruči da misli na njih iako ih više neće svakodnevno viđati u razredu. Bay inače predaje šestim razredima (12-godišnjacima) koji su od ovog tjedna na proljetnim praznicima, a prije dva dana čuli su vijest da se zbog širenja zaraze koronavirusa nastava tamo više neće održavati čak do kraja ove školske godine.

- Na praznicima smo pa sam se prošli tjedan pozdravila s djecom, rekla im da će mi nedostajati ovaj tjedan, ali da se brzo vidimo - ispričala je mlada učiteljica za Good Morning America.

was in utter shock when Good Morning America reached out to me for an interview. I have prayed almost every day since...

Objavljuje Victoria BayČetvrtak, 19. ožujka 2020.

Ona kaže da razred od čak 100 učenika kojima je ona razrednica čini 'stvarno posebna grupa djece', pa kad je shvatila da se od njih nije ni oprostila, odlučila je učiniti nešto posebno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nekoliko sati nakon što je čula vijest, Bay je otišla kupiti papir i hrpu omotnica, a onda je svakom učeniku rukom napisala pismo, da mu kaže kako je sretna što mu je bila učiteljica i da će joj nedostajati'.

- Htjela sam da znaju da sam odmah pomislila na njih u trenutku kada je nastava otkazana i da sam zahvalan na uspomenama koje smo skupa stvorili. Zaista sam im zahvalna i želim da znaju da ću misliti na njih - rekla je. 

Početak pisma odnosi se na sve učenike i na detalje vezane za nastavu i gradivo, a kraj je za svakoga drugačiji budući da je učiteljica na kraju svakog pisma opisala neku osobnu uspomenu nje i svakog pojedinog djeteta. Pisma je poslala dva dana nakon vijesti da je školska godina završena.

- Pokušavam svoj način razmišljanja preusmjeriti da ne mislim na sve što ćemo propustiti i da djeci u međuvremenu stvorim neke nove prilike - kaže Bay, koja u ova zbunjujuća i teška vremena ima i poruku za sve učenike:

- Vaši učitelji i profesori misle na vas stalno. I učinit ćemo sve što je u našoj moći kako bi ostatak ove školske godine bio najbolji što može biti, bez obzira na to kako sada izgleda - poručila je djeci brižna mlada učiteljica. 

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA - Suzana Mančić, bivša loto djevojka

Pokretanje videa...

00:58
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ma, sigurno ste među njima...: 7 najljepših znakova Zodijaka
IMAJU 'ONO NEŠTO'

Ma, sigurno ste među njima...: 7 najljepših znakova Zodijaka

Astrologija nudi izuzetne uvide u naše osobnosti i potencijale, uključujući aspekte poput fizičke ljepote i šarma. Među prekrasnim horoskopskim znakovima postoji nekoliko onih koji se ističu posebnom ljepotom

Radno vrijeme trgovina na dan izbora 17. 4. - većina je skraćeno
KAKO RADE TRGOVINE I ŠOPING CENTRI

Radno vrijeme trgovina na dan izbora 17. 4. - većina je skraćeno

Neke trgovine sutra neće raditi zbog parlamentarnih izbora. A ako ipak planirate ići u kupnju, dobro provjerite kada ćete ići jer većina prodavaonica ima skraćeno radno vrijeme
Razbijeni mitovi u koje mnogi vjeruju: Evo kako prati ručnike da što dulje ostanu mekani
JESTE LI ZNALI?

Razbijeni mitovi u koje mnogi vjeruju: Evo kako prati ručnike da što dulje ostanu mekani

Čak i svježe očišćeni ručnici mogu sadržavati 190.000 bakterija, a brojka se penje na čak 17 milijuna nakon samo jednog dana korištenja, ističe stručnjak