Lifestyle

Komentari 1

Uljepšavanje u karanteni: Kada se tako 'središ' da te sram izaći

Uljepšavanje u karanteni: Kada se tako 'središ' da te sram izaći

Kako su zbog pandemije saloni za uljepšavanje diljem svijeta zatvorili svoja vrata, mnogi su krenuli eksperimentirati sami kod kuće. Donosimo pregled neplaniranih ishoda

Čak ni slavni nisu imuni na pogreške pri uljepšavanju, što je najbolje pokazala engleska pjevačica Stacey Solomon. Ona je naime kod kuće pokušala staviti umjetne nokte na nožne prste.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ne postoji niti jedan umjetni nokat koji odgovara mom ogromnom, čudnom palcu. Niti ima dovoljno širokih, niti dovoljno dugačkih... Zašto moj palac tako izgleda? Ovi manji su svi u redu, što se dogodilo? Ima i tako čudan oblik! Kako ljudima uspijeva lijepo staviti umjetne nokte na nožne prste - napisala je Solomon uz objavu u kojoj je pokazala kako joj umjetni nokat na palcu izgleda kao neka naljepnica koju je dijete stavilo.

Nije ona jedina, Katie Price također je eksperimentirala kod kuće. Ona je htjela staviti umjetni ten, i to takav, kako je rekla, da je trebala izgledati kao ima tek malo boje. No na kraju je izgledala poput naranče.

No njezin slučaj je ništa u usporedbi s Keirom Domachowski (13), koja je koristila kremu za lažni ten.

Doduše, ona si je malo i sama kriva, jer je tek nakon nanošenja vidjela da na kutiji piše 'Darker Than Dark' (tamnije od tamnog), a rezultat je bio urnebesan.

- Bila je to potpuna katastrofa. Njezino lice je bilo jako tamno - rekla je o slučaju njezina majka Carol.

Jedna je mama pak bila toliko hrabra da je dala svom sinu da joj posvijetli pramenove.

Rezultat ipak nije bio kakvom se nadala i mnogi su je poslije usporedili s bijelom vješticom.

Neki su tijekom bojanja kose uspjeli ofarbati i svoje ruke.

Neki su pokazali i da nije dobro prvo piti, a onda stavljati umjetne nokte.

- Četvrti je dan karantene. Napila sam se i krenula stavljati umjetne nokte. Probudila sam se s najduljim noktima koje sam ikad imala - napisala je ova djevojka na Twitteru.

Druga je pak napravila toliko loš posao da je izgledalo kako da je dala maloj bebi da joj lakira nokte.

Korisnica Instagrama pod imenom Luluyalala pokušala je kod kuće voskom maknuti dlačice s gornje usne.

- Slučajno sam si opekla kožu dok sam se depilirala voskom, jako je bolno. Recite mi da nisam jedina kojoj se ovo dogodilo - napisala je uz svoju objavu, piše The Sun.