Lifestyle

Komentari 4

Umiruje napuštene životinje tako što im pjeva, a one uživaju

Umiruje napuštene životinje tako što im pjeva, a one uživaju

Patricia Favano, koja vodi azil u Brazilu, pomaže životinjama da ozdrave pjesmom i dobrotom. Spašene životinje su krhke zbog čega se svi u azilu usredotočuju na ulijevanje svoje topline i ljubavi u njih

Azil Vale da Rainha, jedno od najsigurnijih mjesta za životinje na planeti, nalazi se u Brazilu, a vode ga dobrodušni i velikodušni ljudi. Njihova misija je 'spašavanje životinja i osvješćivanje ljudi'.

Patricia Favano, koja vodi azil, pomaže životinjama da ozdrave pjesmom i dobrotom. Spašene životinje su krhke zbog čega se svi u azilu usredotočuju na ulijevanje svoje topline i ljubavi u njih. 

POGLEDAJTE VIDEO: 'Nisu samo mačke i psi životinje spremne na ljubav'

Jedan od najučinkovitijih načina povezivanja i liječenja životinja je pjevanjem, kažu u azilu. Patricia kaže da se životinje odmah promijene kad im ona pjeva i da uživaju svake sekunde.

Ali, osim što im pjeva, njezina druga omiljena stvar sa životinjama je meditacija i pružanje prijeko potrebnog fizičkog dodira.

Kaže da neke životinje jako uživaju u maženju, poput ove krave u videu ispod.

Većina ljudi misli da se samo psi ili mačke mogu vezati za svoje vlasnike, dok u stvarnosti sva živa bića mogu osjećati i davati ljubav. U azilu se nalazi mnogo različitih životinja i svaka od njih je poput sslatkog psića, piše Bright Side.

 

Najčitaniji članci