Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
15 komentara

Unikat iz skladišta - palete u trenu postaju kreveti i ormari

Palete koje možete nabaviti u skladištu uz nekoliko poteza kistom možete pretvoriti u pano za fotografije, police za knjige, stol za kuhinju pa čak i udobni krevet

homedit.com
Foto: homedit.com

Od običnih paleta, koje se mogu nabaviti u svakom skladištu, uz nekoliko čavala i vijaka te malo premaza i boje nastaju zanimljivi stolci, stolovi, kreveti i udobne, dekorativne sofe.

Od paleta možete napraviti sofu ili kutnu garnituru za sjedenje. Na njih stavite debelu spužvu presvučenu dekorativnim platnom i dodajte ukrasne jastučiće

Kuhinjski otok izrađen od paleta obojenih u crno savršeno se uklapa u prostranije kuhinje. Da biste ga napravili, sve što vam je potrebno je šest drvenih paleta, nešto vijaka te crna mat boja za drvo. Želite li u kuhinji dašak country stila, dekorativnim lancima učvrstite paletu na zid i dobili ste nosač o koji možete objesiti tave. Od paleta možete napraviti i uzglavlje, stranice kreveta, pa i čitav krevet ili moderniju verziju ležaja na kotačima.

Palete se lako pretvaraju i u police za knjige, stalak za tanjure, vješalicu i stalažu za cipele, drveni pano za obiteljske fotografije te minivinoteku. Dodate li im kotačiće te preko njih stavite debelo staklo, dobili ste unikatan stolić za dnevni boravak. 

Oni spretniji mogu stoliću od paleta dodati i pokoju drvenu ladicu. Svaki komad namještaja može ostati u prirodnoj boji drveta, no možete ga premazima i potamniti ili ga “odjenuti” u boju prema želji koja se uklapa u ambijent prostorije i ukrasiti ih jastucima. Palete su idealno rješenje i za izradu vrtnog namještaja. Premazom ih zaštitite od vlage te ukrasite jastučićima.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message