Lifestyle

Komentari 2

'Upozoravao me na to da je mamin sin. Kasnije sam shvatila da su vezani pupčanom vrpcom'

'Upozoravao me na to da je mamin sin. Kasnije sam shvatila da su vezani pupčanom vrpcom'

Justina Smitten (27) je otkrila kako njezin muž ne može zamisliti život bez mame, a njena 'svekrva iz pakla' ne dopušta joj da sama planira vjenčanje. Čak planira uskladiti svoju haljinu sa sinovim odijelom

Justina se pojavljuje skupa sa zaručnikom Jasonom (29) na programu TLC u emisiji 'Volim maminog sina'. Ovaj par zajedno je pet godina, a svoju ljubavnu vezu započeli su kao cimeri. Zajedno imaju dvogodišnju kćer Taylor, a nakon što je Jason shvatio da je ona prava žena za njega, zaprosio ju je.

POGLEDAJTE VIDEO: Ljubavna priča Joea i Jill Biden

- Osjećam da svaku kvalitetnu stvar koju sam tražila na muškarcu ima Justin. Ja ga jednostavno jako volim. Postoji samo jedan problem koji se uvijek miješa kada pokušavamo donijeti velike životne odluke, a to je njegova mama - priča Justina.

Jason je svoju mamu Annette (51) opisao kao 'jednu od najboljih stvari u njegovom životu', a Justina je to odmah primijetila.

- Jason je definitivno mamin dječak. Kad sam ga prvi put upoznala, pokušavao me upozoriti na to. Kako je vrijeme prolazilo, shvatila sam, da su očito 'vezani pupčanom vrpcom', reklo bi se. Čak idu zajedno na spojeve. Išao bi na spoj sa mnom, a zatim na spoj s mamom - priča Justina.

A što se tiče vjenčanja para, majka najbolje zna, barem prema Annette.

Dok se Justina nada rustikalnom, seoskom vjenčanju, Annette želi da se par vjenča u Vegasu.

Protiv Justininih želja, Annette im se pridružuje u kupovini odijela za Jasona gdje ga moli da kupi baršunasto crveno odijelo.

- To neće ići ni sa čim što imamo na vjenčanju, a uz to, djeveruše nose haljine u bež boji - komentirala je Justina.

U tom trenutku Annette je rekla: 'Pa, uzet ću haljinu koja će odgovarati s njegovim odijelom.'

I Jason brzo staje na maminu stranu, piše The Sun.

Najčitaniji članci