Lifestyle

Komentari 10

Uradi sam: Zatamnjena stakla na autu za manje od 100 kuna - trebaju vam samo tri stvari

Uradi sam: Zatamnjena stakla na autu za manje od 100 kuna - trebaju vam samo tri stvari

Ne morate više plaćati velike cifre za zatamnjenje stakla na autu. Britanac Russell Brown tvrdi da se stakla mogu zatamniti pomoću javorovog sirupa, zubne pastu s ugljenom i ljepljive prozirne folije

Muškarac po imenu Russell Brown je postao jako popularan na društvenim mrežama nakon što je objavio da se prozori na automobilu mogu zatamniti pomoću tri stvari dostupne u svakoj trgovini. Ako su zatamnjena stakla nešto što si jako želite, ali uvijek odgađate zbog novaca, ovo je trik za vas.  

POGLEDAJTE VIDEO: Vozilo bez vozača

Korisnik TikToka tvrdi da se stakla mogu zatamniti pomoću javorovog sirupa, zubne pastu s ugljenom i ljepljive prozirne folije.

U videozapisu koji je pregledan više od 46 milijuna puta, Russell Brown, koji objavljuje pod imenom @louisb21, dijeli svoj 'trik zatamnjenja stakla automobila'.

Započinje stavljanjem javorovog sirupa u posudu i uzimajući kist.

S kistom umočenim u sirup prelazi preko vanjske strane prozora (zaštitna traka je zalijepljena oko rubova kako bi se izbjeglo previše nereda).

Nakon što su svi prozori premazani javorovim sirupom ponovo ih premazuje zubnom pastom s ugljenom.

Kad sve drugi put premaže, Russell nanosi prozirnu foliju na prozore i kaže da je treba ostaviti sat vremena prije micanja s prozora.

Nakon sat vremena skida foliju i pomoću sredstva za pranje prozora skida ljepljivi višak sirupa i paste, a konačni rezultat pokazuje da je prozor nešto tamniji od ostalih na njegovom automobilu - i pomalo zrcali sliku.

Nakon što su pogledali video, @partyshirt (ljudi koji provjeravaju ovakve video zapise s raznim trikovima) odlučili su i sami pokušati zatamniti stakla pomoću ove metode. 

Isprobali su na svom automobilu i složili se da metoda doista u nekoj mjeri zatamni prozore.

- Evo prozora na kojem smo ga testirali. Ovdje se može vidjeti naš odraz, ludo - rekli su.

- Ne znam koliko je jako zatamnjenje, ali definitivno postoji. Trik je dobar - zaključili su. 

Najčitaniji članci