Obavijesti

Lifestyle

Komentari 34

Uskrsna priča na imanju Salaj oduševit će sve, pa i najmlađe

Uskrsna priča na imanju Salaj oduševit će sve, pa i najmlađe

Ovogodišnja Uskrsna priča obitelji Salaj u Grabovnici, počinje u petak, 23. ožujka i trajat će do 2. travnja, svakim danom od 15 do 21 sat, uključujući vikende i blagdane

VIDEO

Uz svima poznatu Božićnu priču, na imanju Salaj se već 7. godinu za redom priprema i Uskrsna priča – tradicionalna obiteljska manifestacija u proljetnom okruženju imanja.

Tijekom trajanja manifestacije na imanju Salaj nalazit će se preko 30 000 svjetlećih ukrasnih jaja, velika instalacija vlaka od slame, šetnica s raznim svjetlećim 3D elementima i elementima od slame prikladnim za Uskrs – figure kokoši, zečeva, pilića, pijetlova, pisanice i slično.

Uskrsnu priču obitelji Salaj moći će se posjetiti od petka, 23. ožujka pa do 2. travnja, svakim danom od 15 do 21 sat, uključujući vikende i blagdane.

Uz istraživanje imanja, najmlađi će moći uživati i u bogatom animacijskom programu za djecu – mini igre, potrage za jajima, kreativne radionice, Facepainting i razni dječji show programi. Za to vrijeme odrasli će uz uobičajenu gastronomsku ponudu moći istražiti i ponudu proizvoda domaće radinosti te ostalog asortimana u sklopu Uskrsnog sajma.

- Nisam mogao stati samo na Božićnoj priči, htio sam svojim vjernim posjetiteljima, a najviše djeci, pružiti još neko dodatno blagdansko zadovoljstvo i veselje.

Vrijeme uskrsnih blagdana i proljeća je idealno vrijeme za još jednu posebnu priču kroz koju će se i ove godine mojim imanjem čuti smijeh posjetitelja i dječji žamor - napominje kreator manifestacija Zlatko Salaj koliko ga vesele posjetitelji i njihovo oduševljenje idejama predstavljenim na imanju.

Broj posjetitelja Božićne i Uskrsne priče povećava se iz godine u godinu te su osim posjetitelja iz cijele Hrvatske, za nadolazeću manifestaciju već najavljene i organizirane grupe posjetitelja iz Mađarske i Slovenije. Ove godine se očekuje preko 12 000 posjetitelja za vrijeme trajanja Uskrsne priče.

Prva "Uskrsna priča" obitelji Salaj iz Čazme s 2700 pisanica
Prva "Uskrsna priča" obitelji Salaj iz Čazme s 2700 pisanica

Obitelj Salaj započela je uređivati svoje dvorište božićnim lampicama prije 16 godina. Godinama, uz veliki trud i entuzijazam, postala je najznačajnija manifestacija kontinentalnog dijela Republike Hrvatske. Mnoge svjetske medijske kuće prepoznale su ju kao jedinstven događaj te su zabilježene mnogobrojne reportaže i članci što je utjecalo na to da je manifestacija postala od značaja za razvoj turizma i promociju Republike Hrvatske.

Uz Božićnu priču, na imanju Salaj se već 7. godinu za redom održava i Uskrsna priča koja iz godine u godine postaje sve prepoznatljivija turistička manifestacija te, kao i Božićna priča, privlači sve veći broj posjetitelja i turista izvan granica Republike Hrvatske.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite
PROGNOZA ZA DANAŠNJI DAN

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 28. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje