Obavijesti

Lifestyle

Komentari 74

Užasna sudbina: "Pijani mi je vozač oduzeo supruga i bebu"

Užasna sudbina: "Pijani mi je vozač oduzeo supruga i bebu"
7

Destiny Mantia ostala je bez muža (22) i 15-mjesečnog sina nakon što je na njihov auto naletjela pijana vozačica. Godinu dana nakon ona apelira da se "ne pije i vozi"

VIDEO

Amerikanka Destiny Mantia pretvorila je svoju tugu u upozorenje - nemojte piti i sjedati za volan. Tragična sudbina mlade Amerikanke nakon Facebook objave povodom godišnjice smrti voljenog muža Coreya (22) i sina Parkera(15 mjeseci) privukla je veliku pažnju svjetske javnosti i najbolji je pokazatelj tragičnih posljedica vožnje u pijanom stanju.

- Ta žena mi je uzrokovala bol za koju uopće nisam znala da postoji. Sva ta golema tuga i očajanje je mogla biti spriječena da je netko toj sebičnoj i glupoj ženi rekao da ne sjeda za volan pijana - rekla je Destiny kao dodatak na svoju objavu. Vozačica je također poginula, a Destiny je jedina koja je u strahovitom sudaru preživjela.

Prije godinu dana bio je to sasvim običan dan. Corey Mantia je ustao i otišao na posao. Parker i ja smo ostali kod kuće i igrali se cijeli dan. Corey je kasnije došao doma i igrao se s našom slatkom bebom te smo se spremali za neki sastanak, dodatni novac bi nam uvijek dobro došao. Tko bi slutio da će se za par kratkih minuta sve promijeniti. Više nećemo moći živjeti zajedno, imati zajedničku budućnost. Niti jedan san koji smo imali više nećemo moći ostvariti zajedno. 

Nećemo moći kupiti svoju prvu kuću, nećemo odvesti Parkera na prvo šišanje, njegov prvi dan škole i naša obitelj nikad neće odrasti. Ovo će biti to. Sve što smo dotad znali doživjet će kraj i to ne našim izborom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Moj je divan muž vozio, moje dragocjeno dijete je bilo u sjedalici i gledalo Mickey Mouse Club house koji je obožavao, a moja je glava dobila direktan udarac od naprijed uslijed siline udarca i prekomjerne brzine pijane vozačice. Ovo je vrijeme i datum koji će zauvijek biti urezani u moje pamćenje. Ponašanje jedne sebične osobe koja je smatrala da je "ok"  voziti u trenutku je oduzela život mom nevinom 15-mjesečnom slatkom dječaku na stražnjem sjedalu. Uzrokovala je da moj muž odleti u zrak i izgubi bitku za svoj život 24 sata kasnije. Uzrokovala je propast moje obitelji, a čak je i medicinsko osoblje trebalo savjetovanje nakon što su vidjeli tu stravičnu scenu.

Jedna sebična odluka da pije i vozi me učinila udovicom i majkom jednog anđela u dobi od 21 godine. Uzrokovala je nebrojene noćne more s brojnim slikama obdukcije moje bebe i raznim drugim stvarima koje čovjek nikada ne bi trebao vidjeti. Uništila mi je sve snove i zadala bol za koju nisam mogla zamisliti da postoji.

Taj dan je Destiny koja je bila majka i supruga također umrla. Morala sam se pronaći. Nisam ni znala koliku snagu imam, a morala sam je izvući da preživim. Mislim da sam je pronašla isključivo u molitvi i kroz potporu moje obitelji i prijatelja, kao i kroz grupu potpore za udovice koja mi je pokazala da je sve što osjećam normalno.

Sva bol i patnja, naša budućnost, sve je to moglo biti spriječeno da je netko istupio i spriječio tu sebičnu ženu da sjedne za volan. I vi možete spasiti nečiji život! Ne dopustite svojim prijateljima ili članovima obitelji da piju i voze. Ustanite sa mnom i spriječimo to, sve te silne tragedije. Već i jedna je previše. NEMOJTE PITI I VOZITI!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 74
VIDEO

Radno vrijeme za izbore: Evo kako danas rade trgovine
KAKO RADE TRGOVINE I ŠOPING CENTRI

Radno vrijeme za izbore: Evo kako danas rade trgovine

Neke trgovine danas neće raditi zbog parlamentarnih izbora. A ako ipak planirate ići u kupnju, dobro provjerite kada ćete ići jer većina prodavaonica ima skraćeno radno vrijeme

Nepristojne hotelske navike s kojima trebate odmah prestati
PRISTOJNO PONAŠANJE

Nepristojne hotelske navike s kojima trebate odmah prestati

Baš kao kod kuće, i hoteli imaju brojna pravila ponašanja, to je suživot te je bitno pokazati poštovanje prema osoblju, nisu oni ničije sluge. Stručnjak u hotelijerstvu podsjeća na pristojnost
Uz ovaj začin ćete brže skinuti kile - ako ga uzimate svaki dan
SIGURNO GA IMATE KOD KUĆE

Uz ovaj začin ćete brže skinuti kile - ako ga uzimate svaki dan

Istraživanje je otkrilo zanimljive činjenice o začinu koji je čest u kuhinji te ima specifičan okus. Može se konzumirati u slanim, ali i slatkim jelima, a odličan je zato ubrzava metabolizam