Obavijesti

Lifestyle

Komentari 24

Uživajte u divnim fotografijama koje su obilježile prošli tjedan

Uživajte u divnim fotografijama koje su obilježile prošli tjedan

Radi se o sedam fotografija koje su sve lijepe i zanimljive na svoj način, od igre klokana u Australiji i vrtnih patuljaka u Njemačkoj do poludivljih konja koji uživaju na snijegom prekrivenom Biokovu

VIDEO

Ne igra se samo picigin

Split

Split: Hrabri građani zaigrali nogomet na Bačvicama

Nakon što je u subotu pao snijeg u gradu Splitu, tek poneki građani i turisti prošetali su po centru. Istovremeno, na Bačvicama se najnormalnije igrao “balun” unatoč kiši i hladnoći. A ni picigin se ne propušta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Snijeg u vlaku

Delnice

Teretni vlak na izlazu iz tunela kraj Zalesine jučer oko 7 sati naletio je na snježni odron. Od siline udarca u snijeg kabina lokomotive se razbila. Nasreću, nitko nije ozlijeđen u ovoj nezgodi. Vlak je prije udara vozio iz Delnica prema Skradu.

Da mi je biti vrtni patuljak

Tiringija, Njemačka

Minister of Economy visits dwarf workshop

Oni sviraju, čitaju, kopaju, sretni su, namrgođeni, tužni... Oni su vrtni patuljci i kod njih nema ekonomske krize. Uvjerio se u to i njemački ministar financija Wolfgang Tiefensee koji je posjetio posljednji muzej vrtnih patuljaka na svijetu u njemačkoj Tiringiji.

Je l’ mi plešemo ili se tučemo?

Queensland, Australija

751314299

Klokani su u Australiji uobičajena pojava, ali zagrljeni tijekom zalaska sunca prava su rijetkost. Međutim, ovdje nije riječ o romantici između tobolčara nego o tučnjavi. Mnogi su prokomentirali kako ovaj okršaj izgleda i kao ples klokana na plaži.

Piju li vam konji sa izvora vodu...

Biokovo

Biokovo je zatrpao snijeg. Ceste su očištili. Rijetko tko prođe njima, ali su tu zato poludivlji konji. U ova ledena vremena u potrazi su za hranom i vodom. Nadaju se putniku namjerniku da im da nešto hrane.

Kad si kupim mali motorin...

Bangalore, indija

Republic Day parade in New Delhi

Oni su pripadnici indijske vojske i za 67. Dan Republike pokazali su specijalne vještine. Indija puno ulaže u vojsku, među pet je najjačih armija u svijetu. U stalnim je napetostima sa susjedima - Kinom i Pakistanom.

Uživajte u fotografijama koje su obilježile tjedan - jedne su vrlo emotivne, druge slatke i vesele
Uživajte u fotografijama koje su obilježile tjedan - jedne su vrlo emotivne, druge slatke i vesele

Svi su gore: počela sezona skijanja

Sljeme, Zagreb

Počela sezona skijanja za građanstvo na Skijalištu Sljeme

Počela je sezona skijanja na Skijalištu Sljeme, čije će staze biti otvorene za građane svaki dan od 9 do 16 sati. Zbog gužvi koje su ubrzo nastale policija je već oko 9 sati ujutro zatvorila Sljemensku cestu, pa su građani upućeni da do skijaške staze idu s javnim prijevozom, odnosno autobusima ZET-a, ili žičarom koja je ovog puta normalno radila. No na prvoj stanici žičare je bila gužva jer nije bilo dovoljno mjesta za automobile. Kad su ljudi stigli na vrh, odahnuli su od stresa te uživali u skijanju i sanjkanju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Radno vrijeme za izbore: Evo kako danas rade trgovine
KAKO RADE TRGOVINE I ŠOPING CENTRI

Radno vrijeme za izbore: Evo kako danas rade trgovine

Neke trgovine danas neće raditi zbog parlamentarnih izbora. A ako ipak planirate ići u kupnju, dobro provjerite kada ćete ići jer većina prodavaonica ima skraćeno radno vrijeme

Nepristojne hotelske navike s kojima trebate odmah prestati
PRISTOJNO PONAŠANJE

Nepristojne hotelske navike s kojima trebate odmah prestati

Baš kao kod kuće, i hoteli imaju brojna pravila ponašanja, to je suživot te je bitno pokazati poštovanje prema osoblju, nisu oni ničije sluge. Stručnjak u hotelijerstvu podsjeća na pristojnost
Uz ovaj začin ćete brže skinuti kile - ako ga uzimate svaki dan
SIGURNO GA IMATE KOD KUĆE

Uz ovaj začin ćete brže skinuti kile - ako ga uzimate svaki dan

Istraživanje je otkrilo zanimljive činjenice o začinu koji je čest u kuhinji te ima specifičan okus. Može se konzumirati u slanim, ali i slatkim jelima, a odličan je zato ubrzava metabolizam