Obavijesti

Lifestyle

Komentari 10

Vaga će steći nove prijatelje, a u život joj se vraća stara ljubav

Vaga će steći nove prijatelje, a u život joj se vraća stara ljubav
4

Vage će uživati u bogatom društvenom životu i sklapati nove prijateljske veze od kojih će imati i koristi. Ostvarit će mnoge planove, a mogući su i ljubavni trokuti

VIDEO

Tijekom prve polovine godine, prijatelji i utjecajni pojedinci pomagat će vam u pronalaženju novih poslovnih i financijskih mogućnosti. Čak i ako zapadnete u teškoće, neće vas ostaviti na cjedilu. Društveni život postat će zanimljiv s naglaskom na siječanj, veljaču, ožujak  te lipanj i srpanj, kada ćete i u poslu biti jako uspješni. Otkrit ćete draži noćnih izlazaka i često posjećivati sportske i kulturne manifestacije. 

Usprkos brojnim i raznovrsnim interesima, nećete zanemariti ni ljubav ili brak. Neće vam teško pasti ni odricanja, prilagođavanja ili ustupci drugoj strani. Poboljšat ćete odnose s djecom, osobito s problematičnim tinejdžerima. Mudro ćete rješavati probleme u braku pa je pred vama godina u kojoj ćete, uz malo truda, uživati u bračnom skladu i osjećajnom ispunjenju. Ni samci neće ostati bez prilika za kakvu lijepu vezu, pa im se osjećajni počeci smiješe već u siječnju, ali također i u travnju. 

Ljeto će biti za pamćenje - od lipnja pa sve do rujna imat ćete priliku za novu vezu, a nije isključeno da se zaljubite u prijatelja ili prijateljicu, u nekoga tko je cijelo vrijeme uz vas. Druga polovina godine donosi smirenije tijekove - bit će manje izlazaka i zabave, a više rada i naprezanja. Mirno ćete obavljati svoje poslove, ali i predosjetiti dolazak važnih i velikih životnih promjena. Bit će to zatišje pred buru koju ćete lakše prebroditi ako se oslobodite negativnih iskustava iz prošlosti, pomirite se s ljudima s kojima ste se posvađali i naučite nešto iz vlastitih pogrešaka. Na taj ćete način iz svog srca i misli izbaciti brige i osloboditi mjesto za nove, pozitivne spoznaje. Poslovni uspješni ljetni mjeseci te  rujan i listopad vinut će vas u nebo, pa biste mogli i napredovati, a ljubavna zbivanja usrećit će sve vezane i slobodne u studenome i prosincu. 

Pravo je vrijeme za ljubav. No pazite se pojave bivše ljubavi. Moguća je veza s nekim tko je zauzet - u tome prednjače jesenski mjeseci. Ako ste u braku ili vezi, čuvajte se ljubavnog trokuta koji može biti fatalan! Nakon što se upustite u vezu i zaljubite, neće više biti povratka. Sa zdravljem neće biti većih teškoća tijekom godine, možda samo manji pad energije u ožujku, srpnju i kolovozu, dok se u rujnu i listopadu čuvajte ozljeda i pazite u prometu. Možda ćete u kući imati stariju osobu o kojoj ćete se morati mnogo brinuti i njegovati je. 

Zdravlje

Zdravlje će vam biti relativno dobro jer ćete se više brinuti o sebi, osobito tijekom siječnja, svibnja, lipnja i ljetnih mjeseci kada ste u superformi.

Posao

Najviše uspjeha imat ćete u prvoj polovini godine, a Saturn će vašu pozornost usmjeriti na obrazovanje pa biste se mogli doškolovati ili prekvalificirati.

Ljubav

Mnogo ćete se kretati u novim društvima, a to su sve relacije koje vam mogu donijeti novu ljubav u život. Nekima se u život vraća partner iz prošlosti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'