Obavijesti

Lifestyle

Komentari 20

Vaši omiljeni ljubavni filmovi vam uništavaju ljubavni život

Vaši omiljeni ljubavni filmovi vam uništavaju ljubavni život

Situacije koje se događaju na filmovima su rijetko događju u životu, ali njihov utjecaj na naša očekivanja je jak. Koje su to situacije iz poznatih filmova koje se ne događaju u pravom životu?

VIDEO

Lijepo je sanjati i maštati, ali često ljubavne situacije koje gledamo u ljubavnim filmovima ili čitamo u knjigama se ne događaju u pravom životu. Problem nastaje kad te ideje iz filmova počnu utjecati na naša očekivanja u pravom životu i kad nas koče pri ostvarivanju ljubavne veze.

1. Romansa u Seattleu (Sleepless in Seattle), 1993

Filmska laž: Spiker na radiju je vaša srodna duše. Bacite se u potragu za njim!

Životna istina: Prije je Howard Stern. Ostanite doma. 

2. Lijepa žena (Pretty Woman), 1990

Filmska laž: Ako je žena prostitutka, kad-tad će naići prelijepi i prebogati muškarac koji će joj platiti smiješnu svotu novaca da mu glumi djevojku. I onda će se, naravno, zaljubiti u nju. 

Životna istina: Ako je žena prostitutka, prosječno bogati muškarac prosječnog izgleda će joj platiti za "provod" i otići kući.

3. Reci bilo što (Say Anything), 1989

Filmska laž: Cura je prekinula s dečkom, a on radi sve što mu padne na pamet da ju ponovo osvoji. Na kraju se pomire i žive sretno do kraja svog života. 

Životna istina: Cura prekine s dečkom, dečko joj pošalje par poruka na koje ne dobije odgovor i onda nestane. Točka. 

4. Njemu baš i nije stalo (He's Just Not That Into You), 2009

Filmska laž: Cura upozna fantastičnog dečka, njemu se ona ništa posebno ne sviđa, ali onda odjednom je totalno zaljubljen, samo što to nije odmah shvatio. 

Životna istina: Cura upozna dečka koji joj se svidi, s njegove strane nema kemije - svatko ide dalje svojim putem

5. Praznik (The Holiday), 2006

Filmska laž: Cura upozna dečka na godišnjem odmoru, zaljube se preko ušiju i odluče da veza na daljinu može funkcionirati. I stvarno super funkcionira. 

Životna istina: S vremenom jedan se odseli ili upozna nekog novog u koga se zaljubi. Prekid je na pragu, a i inače veze i/ili brakovi na daljinu rijetko uspijevaju.

6. Gola istina (The Ugly Truth), 2009

Filmska laž: Onaj bezobrazni i bahati kolega s posla je zapravo fantastična osoba i definitivno će se zaljubiti u djevojku koja ga poželi promijeniti. 

Životna istina: Taj tip je takav jer to želi biti, a ako bi ga bilo tko izazvao na promjenu velika je šansa da bi prema toj osobi bio bezobrazan i bahat. Možda čak i više od prosjeka. 

7. Zapravo ljubav (Love Actually), 2003

Filmska laž: Psovanje pred šefom će ga toliko oduševiti da će se odmah zaljubiti u djevojku s oštrim jezikom.

Životna istina: Ako psujete pred šefom postoji velika šansa da ćete dobiti opomenu ili ćete biti prisiljeni ići na nekakav tečaj poslovne komunikacije ili slično. 

8. Bilježnica (The Notebook), 2004

Filmska laž: Muškarac s kojim ste imali ljetnu avanturu prije par godina je još uvijek ludo zaljubljen u vas i učinit će sve da vas ponovo osvoji. Uključujući i izgraditi vam kuću.

Životna istina: Danas taj muškarac ima ozbiljnu vezu ili je u braku, ali tu i tamo komentira vaše postove na društvenim mrežama.

9. Prijatelji s povlasticama (Friends with Benefits), 2011

Filmska laž: Imati prijatelja s kojim povremeno prijateljstvo preraste u nešto veće je super način za započeti trajnu vezu.

Životna istina: Ne, nije. Veća vjerojatnost je da ćete izgubiti i prijatelja i povlasticu.

10. Šetnja za pamćenje (A Walk To Remember), 2002

Filmska laž: Dečko obeća curi da se nikad neće zaljubiti u nju jer je njihova veza platonska. Ali se na kraju zaljubi preko ušiju.

Životna istina: Dečko u razgovoru s curom kaže da se neće zaljubiti i da mu odgovara veza bez obaveza. On se stvarno ne zaljubi, i zapravo je jako zbunjen kad shvati da ste vi očekivali od njega da se upusti u romantičnu vezu s vama nakon što je izričito rekao da to nema namjeru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna
SVESTRANA BILJKA

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna

Skromna čuvarkuća ima vrlo slična svojstva kao aloe vera, no njezino je djelovanje nešto blaže. Nisu zahtjevne za uzgoj i brzo će se razmnožiti na suhim mjestima, čak i krovovima

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'
VRTLARICA, PLESAČICA, NOVINARKA....

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'

Rođena Zagrepčanka Daisy Osmičević (34) s adresom u Vinkovcima osvojila je titulu najljepše mame Hrvatske, a oduševila je svojim nastupom
VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes
REAGIRAJTE NA VRIJEME

VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes

Od neobično napuhnutog trbuha do mrlja na vratu, niz je znakova koji upućuju na to da se tijelo može približavati stanju koje dovodi do bolesti dijabetesa