Lifestyle

Komentari 0

Veliki buvljak dječje opreme i odjeće u Zagrebu 09. svibnja

Veliki buvljak dječje opreme i odjeće u Zagrebu 09. svibnja

U subotu 9. svibnja, u Studentskom centru u Zagrebu, uz podršku BIPO KLUBA održat će se Bebinjak - druženje mama i trudnica s Klokanice i buvljak stvari za bebe i djecu

Najsretniji su mladi roditelji koji od rođaka ili prijatelja nasljede odjeću i opremu za svoju bebu, a za sve ostale, pored raznih akcija i sniženja, nema ništa bolje od kupnje rabljenih kvalitetnih i dobro uščuvanih stvari. S druge strane, svi koji su kupili nove stvari, sretni su ako ih poslije mogu prodati i tako vratiti dio uloženog. 

U to smo se uvjerili na prošlogodišnjem Bebinjaku - druženju mama i trudnica s Klokanice i buvljaku rabljenih stvari, koji sada ponovno organiziramo u većem prostoru i dužeg trajanja.

Naš drugi Bebinjak održat će se u subotu 9. svibnja, od 10 do 16 sati, u zagrebačkom Studentskom centru u Savskoj 25, a prijatelj projekta je BIPO KLUB, programom vjernosti drogerije BIPA.

Prijavite se za prodaju!

Sudjelovanje na Bebinjaku je besplatno i ako želite ponuditi svoje rabljene dječje stvari, trebate se prijaviti kroz obrazac koji se nalazi ispod članka na portalu Klokanica.hr, a vidljiv je samo registriranim korisnicima. Ako još niste, registrirajte se! Prijave traju do nedjelje 26. travnja u ponoć, a do 4. svibnja javit ćemo se svim izlagačima s daljnjim uputama za sudjelovanje.

Za posjetitelje Bebinjaka ulaz je slobodan i svi su dobrodošli. Uz mogućnost povoljnije kupnje dječje opreme, organizirali smo i popratne zabavne sadržaje: obiteljski foto-kutak i igraonicu za djecu. Također, u humanitarnom kutku moći ćete donirati opremu i stvari za bebe i djecu.

 Pogledajte kako nam je bilo na prošlom Bebinjaku!

Najčitaniji članci