Obavijesti

Lifestyle

Komentari 162

Veliki tjedni horoskop: Djevice će imati bogat društveni život, a Rakovi se trebaju paziti bolesti

Veliki tjedni horoskop: Djevice će imati bogat društveni život, a Rakovi se trebaju paziti bolesti

Lavovi će u narednom tjednu manje biti raspoloženi za provod, a više za odmor i opuštanje u intimnoj atmosferi svoga doma. Vage će zaokupiti pripreme za blagdane pa će tragati za darovima i ukrasima

VIDEO

Ovan 21. 3 - 20. 4.

Posao - Na vrijeme kupite božićno drvce, nabavite sve potrepštine i darove, kako to ne biste obavljali u posljednji trenutak. Imat ćete posla preko glave, ali ćete se i u takvim situacijama odlično snalaziti.

Ljubav - Tražit ćete društvo u kojem se možete zabaviti. Olako ćete se upuštati u nove veze ili davati obećanja čije je ispunjenje neizvjesno. Ako ste u koga zaljubljeni, nastojte biti diskretni jer vas svako ustrajavanje da ubrzate ljubavni proces unazađuje.

Zdravlje - Bit ćete iznimno vitalni i izdržljivi, no vladavina Jarca ipak upozorava da malo usporite tempo i odmarate. Neki Ovnovi će patiti od nesanice i unutarnjeg nemira – pomoći će opuštanje u dobru društvu.

POGLEDAJTE VIDEO: Žene sklone nevjeri u horoskopu

Pokretanje videa...

horoskop 01:26

Najbolji dan: 29. prosinca

Najlošiji dan: 27. prosinca

Bik 21. 4. - 21. 5.

Posao - Radit ćete na mahove, premalo ili previše, a odsustvo radnog plana, dobre organizacije i koncentracije odrazit će vam se i na učincima. Nećete baš lako ostvariti nove poslovne zamisli i prijedloge.

Ljubav - Slobodni Bikovi ne odbijajte pozive na putovanje, zabave ili božićne domjenke, posjećujte intelektualne skupove ili razna društva koja se bave intelektualnim radom. Mnogima će srce brže kucati prilikom poznanstva s osobom koja puno putuje ili živi u drugom gradu.

Zdravlje - Opustite napete živce, najbolje putem ležernih sadržaja; filmova ili knjiga. Putovanje i promjena mjesta boravka odlično će djelovati na vaše raspoloženje. Stoga, ako možete, otputujete negdje!

Najbolji dan: 28. prosinca

Najlošiji dan: 30. prosinca

Ovako izgleda srodna duša za svaki znak: Vaga treba nekog blagog, a Škorpion izazovnog
Ovako izgleda srodna duša za svaki znak: Vaga treba nekog blagog, a Škorpion izazovnog

Blizanci 22. 5 - 21. 6.

Posao - S novcima biste trebali biti oprezniji, osobito u ove dane kada vlada potrošačka groznica. Stalno ćete imati potrebu da nekome nešto darivate pa će vas minus na kraju prilično iznenaditi.

Ljubav - S partnerom ćete biti u savršenom jedinstvu želja i osjećaja, puno ćete se družiti sa zajedničkim prijateljima. Zajednički ćete posjećivati kulturna događanja i zabavljati se, što će vam davati veliki poticaj za mnoge druge stvari u životu.

Zdravlje - U vrlo ste napetom razdoblju koje se može nepovoljno odraziti na vaše zdravlje. Bit ćete skloni upalnim procesima, a neke će iznenaditi neugodna zubobolja. Blizanci za blagdane trebaju više odmarati.

Najbolji dan: 24. prosinca

Najlošiji dan: 25. prosinca

Rak 22. 6. - 22. 7.

Posao - Oštrije se postavite prema tračevima te neodgovornim suradnicima. Ne vjerujte laskavim obećanjima te izbjegavajte rizik. Dvaput kontrolirajte rezultate svoga rada, osobito brojke i datume.

Ljubav - Rakovima koji su u novopečenim vezama, bit će važno da bliske osobe prihvatite njihov izbor. U pozitivnom osjećajnom ozračju mogli biste se ohrabriti i početi ozbiljno planirati zaruke ili čak brak. Samci muku muče s osvajanjem simpatije.

Zdravlje - Ne pretjerujte s blagdanskom trpezom, jer ćete preopteretiti svoju ionako preosjetljivu probavu. Izbjegavajte rukovanje pirotehničkim sredstvima. Pazite se kakve jače prehlade ili viroze.

Najbolji dan: 27. prosinca

Najlošiji dan: 25. prosinca

Lav 23. 7.- 22. 8.

Posao - Smireno raspolažite s financijama, kako biste bez većih materijalnih gubitaka podnijeli blagdansku potrošačku groznicu. Na poslu ste vrlo kreativnog duha, a imate i odličnu koncentraciju te zapažanje.

Ljubav - Manje ćete biti raspoloženi za provod, a više za odmor i opuštanje u intimnoj atmosferi svoga doma. Lavovi će obnoviti 
odnose koje su prošlih dana zahladili ili zanemarili. Primit ćete brojne božićne čestitke, pa i od nekog do koga vam je jako stalo.

Zdravlje - Bit ćete u punoj formi, veseli i zabavni. Dugo se već planeti nisu tako skladno položili prema vašem znaku kao sada. Stoga ćete uživati u svom stabilnom zdravlju, ali i optimizmu i dobrom raspoloženju.

Najbolji dan: 29. prosinca

Najlošiji dan: 28. prosinca

Ova četiri horoskopska znaka uživaju u iskorištavanju drugih
Ova četiri horoskopska znaka uživaju u  iskorištavanju drugih

Djevica 23. 8. - 22. 9.

Posao - Zgusnuti radni raspored i previše posla, mogli bi se odraziti na vašu psihofizičku stabilnost. Ne "istresajte" se na bližnje kada kući dođete umorni. Oni vam neće biti krivi zbog vaše preopterećenosti.

Ljubav - Za vrijeme blagdana Djevice će uživati u užurbanim pripremama za slavlje. Izlazit će često, zatjecati se u različitim društvima i biti gotovo na svim kulturnim manifestacijama. Tražite li srodnu dušu, velike su šanse da se ovih dana dogodi novo poznanstvo.

Zdravlje - Pazite na svoje zdravlje jer ćete biti prilično osjetljivi. Možda ćete voditi brigu o nekom tko je bolestan u užoj obitelji. Nemojte pretjerivati s blagdanskim slasticama jer će vam teško sjesti na želudac.

Najbolji dan: 27. prosinca

Najlošiji dan: 25. prosinca

Vaga 23. 9. - 22. 10.

Posao - Vage će posve zaokupiti pripreme za predstojeće blagdane pa će tragati za prigodnim darovima i božićnim ukrasima. Vaši će potencijali biti iznimni, osobito u komunikaciji i međuljudskim odnosima.

Ljubav - Ljubomora i posesivnost mogle bi biti naličje vašeg ljubavnog života, a partnerove nesavršenosti poprimit će značenje koje ne zaslužuju. Kako biste izbjegli nesporazume te spriječili pojavu raznoraznih sumnji i nepovjerenja, bitno je da porazgovarate.

Zdravlje - Osjećat ćete poboljšanje, osobito ako ste slaba i boležljiva osoba. Blagdani će vam proteći vrlo ugodno, što će pripomoći i da se psihički osjećate zadovoljnima. Eventualno pripazite na slabu probavu.

Najbolji dan: 24. prosinca

Najlošiji dan: 28. prosinca

Škorpion 23. 10. - 21. 11.

Posao - Sve se pomalo stabilizira u vašem poslovnom i društvenom životu. Fleksibilniji ste za suradnje i prihvaćanje novih ideja pa vam ni putovanja ili terenski rad neće predstavljati problem.

Ljubav - Ljubavni parovi imat će razumijevanja za uzajamnu prezaposlenost, a na površini će vas držati planovi za putovanje. Nekoliko dana skijanja ili aranžman za doček Nove godine u drugom gradu pomoći će Škorpionima da probude zaspalu romantiku.

Zdravlje - Iskoristite blagdane za odmor koji vam je prijeko potreban. Iako vašem zdravlju ne prijete poremećaji, psihički ćete povremeno osjećati napetost i tjeskobu. Opuštajte se u društvu vama dragih ljudi.

Najbolji dan: 30. prosinca

Najlošiji dan: 25. prosinca

Strijelac 22. 11. - 21. 12.

Posao - Organizirajte se na vrijeme kako vam se ne bi dogodilo da u posljednji trenutak morate otrčati u grad i navrat - nanos kupovati darove. Strijelci na poslu će briljirati brzinom i snalažljivošću, a šefovi ih više cijeniti.

Ljubav - Neka ovi blagdani budu odskočna daska za nove početke. Ako ste u svađi s partnerom, poklonite dar s kojim ćete iskazati ljubav. Bit će to najbolji način za pomirenja i obnavljanje ljubavi. Ako ste sami, u novom društvu steći ćete nečije simpatije.

Zdravlje - Mars u vašem znaku puni vas energijom pa ste ovih dana posebno živahni i puni dinamike. No pazite se pretjerivanja bilo koje vrste, jer ste u razdoblju u kojem ste samo korak do posvemašnje iscrpljenosti.

Najbolji dan: 29. prosinca

Najlošiji dan: 26. prosinca

Ovih 6 znakova Zodijaka čeka najviše uspjeha u karijeri 2024.
Ovih 6 znakova Zodijaka čeka najviše uspjeha u karijeri 2024.

Jarac 22. 12. - 20. 1.

Posao - Opustite se u društvu kolega s radnog mjesta i malo zaboravite na posao i brige. Zvijezde vas trenutačno ni ne podržavaju u nekim većim poslovnim aktivnostima. Novčana situacija se popravlja!

Ljubav - Partnerovo ponašanje i situacija u vezi ili braku, bit će povoljna. Uspješno ćete pomiriti razlike u naravi, obnoviti uspavane osjećaje i uživati u partnerovom raspoloženju. Često ćete zajedno izlaziti, družiti se i zabavljati se do kasnih noćnih sati.

Zdravlje - Ako je vaš rad više fizički, pazite na ruke i ramena te ih pokušajte što manje opterećivati. Vladavina Jarca ojačat će vam vitalnost, no nepovoljni Mars upozorava na moguća iscrpljenja.

Najbolji dan: 24. prosinca

Najlošiji dan: 28. prosinca

Vodenjak 21. 1. - 18. 2.

Posao - Nastojte se držati unaprijed zacrtanog plana. Na taj način izbjeći ćete utrku s vremenom, ljudima i potrebnim dokumentima. Budite racionalniji u kupnji darova, jer se od troškova nećete skoro oporaviti.

Ljubav - Neki od vas uživat će u tajnim poljupcima, dobro skriveni od znatiželjnih očiju. Bježat ćete od prosječnosti i dosade. Mnogi će napokon prekrižiti prošlost i okrenuti novu stranicu. Smiješi vam se novo poznanstvo putem interneta.

Zdravlje - Zdravlje Vodenjaka može biti osjetljivo, osobito ako ste od nečega već bolesni. Pojačajte brigu o sebi i pridržavajte se liječničkih uputa. Bit ćete skloni samoći jer će vas veće prisustvo ljudi umarati.

Najbolji dan: 26. prosinca

Najlošiji dan: 30. prosinca

Ribe 19. 2. - 20. 3.

Posao - Imat ćete dovoljno energije da završite započete poslove pa to i učinite. Ne ustručavajte se na sastanku iznositi prijedloge, zagovarajte svoje ideje i potrudite se predstaviti ih drugima.

Ljubav - Slobodne Ribe će naslutiti da jedno prijateljstvo nosi iskru nečeg dubljeg. Ne oklijevajte s otvorenim razgovorom. Iz uzajamne naklonosti mogla bi se roditi zrela i kvalitetna veza. Ako ste u vezi ili braku, vaš odnos će biti vrlo kvalitetan.

Zdravlje - Rasporedite poslovne i kućne dužnosti tako da vam ostane i vremena za odmor i zabavu. Ugađat ćete ukućanima pa se može dogoditi da premalo vremena ostaje za vas i vaša mala zadovoljstva.

Najbolji dan: 27. prosinca

Najlošiji dan: 25. prosinca

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 162
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku