Obavijesti

Lifestyle

Komentari 285

Veliki tjedni horoskop: Za Lava sve ide nabolje, a Strijelcima će u život ući neprežaljena osoba

Veliki tjedni horoskop: Za Lava sve ide nabolje, a Strijelcima će u život ući neprežaljena osoba

Zbog pozitivnih ljubavnih promjena, Ribe će zračit zadovoljstvom. Privlačit će ih noćni izlasci i zabava. Blizanci bi mogli patiti od psihičkog umora. Aktivan način života najbolji je put da Bik ostane u dobroj formi

VIDEO

Ovan 21. 3 - 20. 4.

Posao - Ovan bi mogao pronaći rješenje kako da se riješi starih dugova, no pazite da taj način doista bude ispravan i gledano dugoročno. Od 2.11. vrebaju vas sitne zamke koje bi mogle postati krupne i teško rješive.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Horoskop 00:59

Ljubav - Procijenite li da je vaša stara ljubav došla svome kraju, nemojte partnera mučiti nevjerama i lažima. Osamljivanje i proučavanje samog sebe omogućit će vam da shvatite gdje ste pogriješili i na koji način trebate dalje djelovati.

Zdravlje - Malo tko će moći pratiti vašu energiju i dinamiku. Bit ćete stalno u pokretu, a druženja s prijateljima katkad će trajati i do kasnih noćnih sati. Raznolik društveni život ispunjavat će vas zadovoljstvom.

Znakovi Zodijaka koji najbolje znaju čuvati tajne: Povjerite li Raku tajnu zaključat će je u srcu
Znakovi Zodijaka koji najbolje znaju čuvati tajne: Povjerite li Raku tajnu zaključat će je u srcu

Najbolji dan: 2. prosinca

Najlošiji dan: 29. studenoga

Bik 21. 4. - 21. 5.

Posao - Poslujete li s inozemstvom ili putujete, otvara vam se izvrsno razdoblje za zaključivanje posla ili donošenje važne odluke. Dane iskoristite i za javljanje na natječaj za posao ili za pokretanje parnice.

Ljubav - Ako vas je prošlost opekla, nemojte odbacivati prilike za novi osjećajni uzlet. Posvetite se sadržajnijem ljubavnom životu, iskoristite svoju erotičnost i maštovitost. Prepustite se zabavi i izlascima, ali i novoj ljubavi koja je ovih dana moguća.

Zdravlje - Aktivan način života najbolji je put da Bik ostane u dobroj formi i izbjegne sve eventualne zdravstvene tegobe. Pripazite i na probavu, osobito već ako patite od nadutosti ili žgaravice. Opustite se u društvu.

Najbolji dan: 26. studenoga

Najlošiji dan: 2. prosinca

Blizanci 22. 5 - 21. 6.

Posao - Vanjske okolnosti ne idu vam na ruku, no rezultati vašeg prijašnjeg rada pomoći će vam da okrenete stvari u svoju korist. Vjerujte u svoje sposobnosti, vještine i talente, a ne u ono što vam drugi govore.

Ljubav - Vezani i u braku bit će bliskiji s partnerom, a vaša pojačana lucidnost pomoći će da svoj odnos obojite zanimljivim razgovorima. Očekuje vas privlačnost na prvi pogled, a nova poznanstva moguća su s osobama koje žive u inozemstvu ili često putuju.

Zdravlje - Mogli biste patiti od psihičkog umora – možda ste zasićeni poslom ili nešto napetijom obiteljskom situacijom. Pokušajte pronaći slobodno vrijeme samo za sebe i radite ono što vama odgovara.

Najbolji dan: 28. studenoga

Najlošiji dan: 26. studenoga

Rak 22. 6. - 22. 7.

Posao - Pokažite svima da mislite na obaveze i da niste lakomisleni. No nemojte otkrivati svoje planove i objelodanjivati svoje ambicije. Okolina će biti sklona pogrešno tumačiti vaše poteze.

Ljubav - Samci, vaš pokušaj da se približite ili osvojite simpatiju neće se odvijati kako ste planirali. Nemojte ništa forsirati! Zasad je možda najbolje da se privremeno povučete i tako zainteresirate drugu stranu. Ako ste u braku, moguće su svađe.

Zdravlje - Mnogo radite i naprežete se, no sve stižete obaviti i sve vam ide po planu. Energije imate na pretek, no nemojte pretjerivati. Izbjegavajte rigorozne dijete s kojima ćete se nepotrebno iscrpiti.

Najbolji dan: 30. studenoga

Najlošiji dan: 27. studenoga

Lav 23. 7.- 22. 8.

Posao - Od ovog tjedna sve kreće nabolje. Pokazat ćete zavidnu dozu radne energije i nadoknaditi sve svoje zaostatke. Imat ćete oko sebe naklonjene suradnike pa je uz njihovu potporu sve moguće.

Ljubav - Planeti će ubrzati procese o kojima dugo sanjarite. Zaljubljeni će biti na "sedmom nebu", a Lavovi koji su nezadovoljni postojećim stanjem, promijenit će ga brže nego se nadaju. No ipak, nemojte svojim hirovima izazivati partnerovo strpljenje.

Zdravlje - Većina je planeta na vašoj strani pa nema većih opasnosti po vaše zdravlje. Osjećat ćete se jako dobro, a ako ste od nečeg bolovali ili trebate obaviti operativni zahvat, neće biti nikakvih problema.

Najbolji dan: 2. prosinca

Najlošiji dan: 26. studenoga

Djevica 23. 8. - 22. 9.

Posao - Planeti će naglasiti vaše organizatorske sposobnosti, moć uvjeravanja te verbalne vještine. Prilično energije ćete ulagati u obrazovanje, odlaziti na stručne seminare ili tečajeve.

Ljubav - Spremni ste poboljšati svoj brak i ojačati povjerenje, a u tome će osobito biti uspješne Djevice koje imaju bračnih problema. Samci, ne odbijajte pozive prijatelja za tulume i izlaske jer Venera obećava da će nova ljubav zatreperiti vašim srcem.

Zdravlje - Imate li problema s nesanicom, izbjegavajte teške večernje obroka. Prednost dajte zdravom načinu života, osobito ako ste često pod stresom i previše radite. No tjelesne energije imate mnogo.

Najbolji dan: 26. studenoga

Najlošiji dan: 28. studenoga

Vaga 23. 9. - 22. 10.

Posao - Savjetujemo vam da krenete u ozbiljno sređivanje poslovnih problema, ali pritom nemojte izgubiti osjećaj za mjeru. Izbjegavajte rizične situacije i klonite se koristoljubivih pojedinaca.

Ljubav - Obiteljski odnosi mogli bi biti na kušnji, a odnos s partnerom zahtijevat će sve veće prilagođavanje. Ne brinite, unatoč komunikacijskim nesporazumima ljubavni osjećaji su dovoljno snažni da podnesu sve izazove trenutnih zbivanja.

Ovi horoskopski znakovi grade debele zidove oko vlastitog srca
Ovi horoskopski znakovi grade debele zidove oko vlastitog srca

Zdravlje - Uljepšavat ćete se i njegovati, možda promijeniti boju kose ili novim odjevnim stvarima istaknuti ono najljepše na sebi. Zdravlje vam neće stvarati probleme pa ćete biti odlično raspoloženi i vitalni.

Najbolji dan: 27. studenoga

Najlošiji dan: 1. prosinca

Škorpion 23. 10. - 21. 11.

Posao - Nastupat ćete samouvjereno i ostvariti većinu svojih zamisli. Od 2. 11. mazit će vas susretljiv utjecaj Merkura pa bi mogli napredovati u poslu, ojačati svoje financije novim, unosnim poslovima.

Ljubav - Poslovne će vas obaveze sve više odvlačiti od ljubavi. Ipak, dovoljan je mali poticaj od strane partnera pa da opet osjetite zanos, ljubav i strast. Slobodni bi se mogli upustiti u ljubavnu vezu s osobom koja se kreće u njihovom društvu.

Zdravlje - I dalje ste u povoljnom razdoblju, pa ga iskoristite za intenzivniju tjelovježbu i mršavljenje – rezultati će biti odlični! Bit ćete iznimno oštroumni pa vašem zapažanju ništa neće moći promaknuti.

Najbolji dan: 30. studenoga

Najlošiji dan: 2. prosinca

Strijelac 22. 11. - 21. 12.

Posao - Neće vam nedostajati samopouzdanja da jasno izrazite vlastito nezadovoljstvo ili želje. Otvoreni ste za nove stvari i spremni za promjene, pa biste mogli ostvariti čitav niz poslovnih uspjeha.

Ljubav - Netko koga niste prežalili, odjednom će se pojaviti u vaš život – prihvatite vjetrove života i dajte šansu za nov početak! Samci, još uvijek imate određenih problema u približavanju osobi koja vam se sviđa. No od ovog tjedna sve kreće nabolje.

Zdravlje - Napetost će vas pratiti tijekom cijelog tjedna, a mogući su i problemi s nesanicom. Patite li od tegoba sa sinusima, potražite liječnički savjet jer ćete tako najbolje riješiti problem.

Najbolji dan: 2. prosinca

Najlošiji dan: 28. studenoga

Jarac 22. 12. - 20. 1.

Posao - Merkur 2.12. ulazi u vaš znak pa postajete produktivniji i uspješniji. Bit ćete spremni saslušati i uvažavati tuđe prijedloge, a vaše će sposobnosti doći do izražaja prilikom provedbe zamisli u djelo.

Ljubav - Postat ćete osjetljivi na udvaranja suprotnog spola, poželjet ćete biti voljeni. Okolnosti bi vas mogle uputiti na tajne veze i skrivene avanture. Mogli biste se zaljubiti u nedostižnu osobu ili imati vezu koju ćete skrivati od očiju javnosti.

Zdravlje - Zahvaljujući Merkuru koji ulazi u vaš znak, vaše će se raspoloženje bitno popraviti pa ćete psihički biti snažni i otporni na stres. Zanimat će vas sport, društveni život i zabave s prijateljima.

Najbolji dan: 26. studenoga

Najlošiji dan: 29. studenoga

Vodenjak 21. 1. - 18. 2.

Posao - Naporno ćete raditi i često biti nezadovoljni brzinom i kvalitetom napretka. Merkur vas upozorava na oprez i na čuvanje važnih informacija te potpunu usredotočenost na posao.

Ljubav  - Otkrit ćete nove dimenzije svoje ljubavne veze, povjerenja i zajedničkog života. Samci, čekaju vas promjene koje će vas ugodno iznenaditi. Slučajan susret sa starom simpatijom ponovo otvara pitanja bliskosti, no vi ćete znati što i kako treba dalje.

Zdravlje - Već se dugo niste ovako dobro osjećali kao ovih dana, no nemojte se sasvim opustiti. Merkur je u vašem nepovoljnom 12. polju pa možete „ zaraditi“ virozu ili jaču prehladu.

4 horoskopska znaka koji vole iskorištavati druge: Jeste li već pali u njihovu mrežu spletki?
4 horoskopska znaka koji vole iskorištavati druge: Jeste li već pali u njihovu mrežu spletki?

Najbolji dan: 28. studenoga

Najlošiji dan: 2. prosinca

Ribe 19. 2. - 20. 3.

Posao - Iako ćete biti svjesni da možete više i bolje, osjećat ćete se kao da vas neke skrivene zapreke u tomu sprječavaju. Strpite se jer već od 2.12. imat ćete Merkurovu potporu te brže i lakše poslovati.

Ljubav - Zbog pozitivnih ljubavnih promjena, zračit ćete zadovoljstvom. Privlačit će vas noćni izlasci i zabava. Vi i partner pokazat ćete svoje najbolje osobine, zajedničke čvrste stavove prema važnim pitanjima te erotsku podudarnost u intimnim trenucima.

Zdravlje - Nepovoljan Mars može biti uzrokom čestih promjena raspoloženja, lošoj koncentraciji i psihičkom umoru. No nekih drugih ili težih tegoba nećete imati. Opuštajte se i odmarajte čim imate vremena.

Najbolji dan: 1. prosinca

Najlošiji dan: 27. studenoga

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 285
VIDEO

Dnevni horoskop za ponedjeljak 29. travnja: Jarac će zablistati na poslu, Vodenjak u ljubavi
KAKAV VAS DAN OČEKUJE?

Dnevni horoskop za ponedjeljak 29. travnja: Jarac će zablistati na poslu, Vodenjak u ljubavi

Pročitajte dnevni horoskop za ponedjeljak 29. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

'Sin ima izljeve bijesa i galami. Stanje je nesnosno i tako mi je svaki dan. Očajna sam...'
PISMO MEVLUDINU

'Sin ima izljeve bijesa i galami. Stanje je nesnosno i tako mi je svaki dan. Očajna sam...'

Bili smo kod psihijatrice i ona je utvrdila lakšu duševnu zaostalost te znatno oštećenje ponašanja koje zahtijeva nadzor ili liječenje. Lijekovi mu ne pomažu
Najbolje seks poze za svaki ugao doma: Osjetite dobre vibracije na perilici rublja
9 PRIJEDLOGA

Najbolje seks poze za svaki ugao doma: Osjetite dobre vibracije na perilici rublja

Jedno je od najuzbudljivijih mjesta za seks hodnik jer prijetnja da netko može uletjeti čini stvari još zanimljivima. Okrenite se prema vratima i poduprite se rukama, a tijelom se odmičite od vrata