Obavijesti

Lifestyle

Komentari 3

Veliki vodič kroz tajne tarota i znakove anđeoske prisutnosti

U posljednjem broju Astrala potražite savjete anđela čuvara, raskidanje karmičkih ugovora, kako se liječiti rakijom i maslinovim uljem te sve o izvanzemaljskim otmicama

VIDEO

Novi broj Astrala otkriva tajne tarota iz novog ugla. Naša majstorica Jelena Takač objašnjava kako izračunati koja je vaša tarot karta razvoja ili godišnja karta te donosi objašnjenja i prognoze za godinu ili razdoblje koje vas zanima. Osim toga analiziramo značenje svih karata tarota, a naučite i kako postaviti pitanje, najbolje metode otvaranja i tumačenja sudbine. 

Osim tarota donosimo i priču o svim znakovima i tragovima koje anđeli, odnosno nebeska bića ostavljaju kako bi nas u životu usmjerili u pravom smjeru. Tu su i najljepše anđeoske molitve, ali i molitve za Gospu. 

Naše astrologinje donose prognozu za kolovoz za sve znakove, veliki astroprofil Lava, a u horoskopu savjetuju kako najbolje zavesti i uzbuditi svaki od znakova. Analiziramo što u astrologiji označavaju pomrčine Sunca i Mjeseca. 

Ako vas zanima zdravlje, ne propustite priču maslinama i maslinovom ulju te kako uz pomoć rakija ukloniti bolove i bolesti kostiju i kože. Pripremili smo i savjete za aqua jogu, odnosno za vježbanje u moru ili vodi, a otkrivamo i koja hrana ima najviše vode pa ju je najbolje i jesti tijekom ljeta. Naša kulinarska majstorica Ana Korenić savjetuje kako iskoristiti svježe voće, povrće i začinsko bilje kolovoza, a složila je za čitatelje i vrhunske recepte. 

Znanstvenici su dokazali da je ljudska krvna plazma istog sastava kao i more pa u Astralu pronađite i najbolje recepte s morskom soli, blatom i algama, a otkrivamo i zašto treba odmoriti ako vas uhvati popodnevna 'fjaka', odnosno izmorenost i klonulost. Napravili smo i veliku priču o morskim psima koje su ljudi doveli na rub istrebljenja.

Otkrivamo i prognoze Vere Čudine te novi društveni projekt njezina sina Krune. Ne propustite i priču o izvanzemaljskim otmicama, o karmi i karmičkim ugovorima te kako ih raskinuti, a tu su i pronicljivi Mevludinovi odgovori. 
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...
ZVIJEZDA NETFLIXOVE SERIJE

Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...

Njemački ovčar Gunther VI. zvijezda serije 'Gunther's Millions', navodno je naslijedio bogatstvo od 65 milijuna dolara. Priča o tim milijunima puna je kontroverzi, ali je nedvojbeno da je pas planirao put u Zagreb...
Ružičasti Mjesec utjecat će na svaki znak Zodijaka - kod jednih na financije, drugih na ljubav...
SAZNAJTE ŠTO VAS ČEKA

Ružičasti Mjesec utjecat će na svaki znak Zodijaka - kod jednih na financije, drugih na ljubav...

Škorpionom vlada Pluton, planet koji upravlja i uništenjem i transformacijom, tako da ovaj Mjesec naglašava potrebu za suočavanjem s tim skrivenim problemima, kaže astrologinja Rose Smith