Obavijesti

Lifestyle

Komentari 61

Vidjela muža u gay porniću: 'To nije nešto što mogu oprostiti'

Vidjela muža u gay porniću: 'To nije nešto što mogu oprostiti'

Iako ju je on nakon toga molio da ga ne ostavlja i obećao da će potražiti pomoć, ona je rekla da sigurno želi razvod. Ni oni koji su komentirali situaciju nisu bili blaži

VIDEO

Anonimna se Amerikanka (26) požalila na portalu Reddit kako je, nakon što je jednu večer gledala filmove za odrasle, vidjela supruga u gay filmu. 

- Gledala sam porniće jednu večer dok je suprug spavao, a onda sam na ekranu ugledala njega. Lice mu se skroz vidjelo i odmah sam bila sigurna da je on - napisala je, i dodala da je bila zgrožena. Sada se na Redditu požalila kako 'ne zna što da napravi, te da bi najradije snimku poslala njegovoj majci i šefu na poslu'. Svojom je porukom privukla mnoge, pa su neki pisali kako bi na njenom mjestu odmah pokrenuli razvod, dok drugi smatraju da je to previše radikalno i da prvo s njim treba popričati. 

- Odvjetnik. Razvod. Bez kontakta - napisala je jedna korisnica na Redditu, a druga je dodala da su to stvari za koje se nekome 'samo uruče papiri za razvod'. A na pitanje nekog s portala kako može biti sto posto sigurna da je on, mlada je supruga odgovorila da je vidjela i tetovažu po kojoj ga isto prepoznaje. Budući da je na snimci imao i vjenčani prsten na prstu, zna da je film sniman u nekom periodu njihovog bračnog života. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nisam spavala uopće, a danas nisam ni na posao išla, napisala je i objasnila da ju jako brine mogućnost zaraze s nekom od spolnih bolesti, budući da je sigurno da joj je muž imao nezaštićeni seks s drugim muškarcem. 

- Prvo sam otišla na ginekološki pregled, a od tada nisam bila doma. Mislim da ga jeb*** ne mogu ni vidjeti - požalila se. Kasnije je razgovarala s njim, a onda su stvari postale još gore. Doznala je da, ne samo snima gay filmove, već to radi zbog problema s drogom za koju mu stalno nedostaje novca. Iako ju je, kako je kasnije napisala, molio da ga ne ostavlja i obećao da će potražiti pomoć, rekla mu je da želi razvod. A ni drugi, koji su se o njihovoj situaciji raspisali na društvenim mrežama, nisu bili puno popustljiviji.

A Handsome gay men couple on bed together

Mislim da mu se ovo nikako ne treba oprostiti, čak ni pokušati s njim razgovarati, napisala je jedna djevojka u komentarima i objasnila da postoji 'pet razloga zašto ne', a cijelu je priču i komentare prenio Daily Mail

1. Varao ju je, i to s više ljudi
2. Spava sa drugim muškarcima bez zaštite
3. Već su bili u braku kad je to počelo
4. Riskira njeno zdravlje, a možda i život bez da joj išta kaže
5. Neki prevare jer ih 'ponese trenutak' i to je to. Ovdje to nije slučaj, on je znao što radi i sve je isplanirao, napisala je, a druga se nadovezala s mišljenjem kako je 'to što je on napravio gore od prevare'.

'Energija dok vodite ljubav je veća čak i od atomske energije'
'Energija dok vodite ljubav je veća čak i od atomske energije'

- Ugrozio je vaš brak, ali i tvoj život i zdravlje - objasnila je, a našlo se i onih koji su bili malo 'mekša srca' pa su savjetovali da ga sasluša prvo. 

- Zamoli ga da se nađete na nekom javnom mjestu, negdje gdje se osjećaš sigurno. Ponesi snimku da ne počne govoriti kako to nije on, i pitaj ga je li se testirao na sve spolne bolesti i kada - napisala je jedna čitateljica. 

LIDIJA BAČIĆ ŠOKIRALA FANOVE: 'Pa ona je gola u novinama'?

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 61
VIDEO

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru