Obavijesti

Lifestyle

Komentari 36

Vidjeli su se dva puta i odmah zaručili: 'Između nas je 14.000 kilometara, ali mi se volimo'

Vidjeli su se dva puta i odmah zaručili: 'Između nas je 14.000 kilometara, ali mi se volimo'

Iako Sarah i Luke još nisu odlučili gdje će se skrasiti, par jednog dana planira zajednički život. Tvrde kako je povjerenje u vezi najbitnije i da se njihova veza temelji upravo na tome

VIDEO

Luke Bond (22) i Sarah Dorough (21) su fitness treneri koji su se upoznali na Instagramu u prosincu 2021. godine, a spojila ih je ljubav prema zdravom načinu života. Unatoč tome što su udaljeni 14.000 kilometara, obećali su si da će se svaki dan čuti preko videopoziva.

POGLEDAJTE VIDEO: Prosječna cura i zgodan muž

Pokretanje videa...

Prosječna i zgodan muž 00:53

- Postavljao mi je neka pitanja o fitnessu, budući da također radi kao osobni trener - rekla je Sarah o njihovim prvim online razgovorima.

- Sljedeći put kada se javio, osjećala sam kao da ga na neki način poznajem, pa mi je bilo ugodnije. Ispitivao me i o mojoj vjeri i kršćanstvu, biblijskim stihovima i sličnim stvarima - dodaje.

Bond je u srpnju 2022. odlučio putovati čak 32 sata iz Novog Zelanda u Ameriku kako bi se konačno susreo sa Sarah u njezinom domu u Virginiji.

- Kad sam prvi put uživo vidjela Lukea, činilo se kao san. Iskustvo koje nikad prije nisam osjetila - taj prvi zagrljaj bio je nešto što smo toliko dugo čekali, pa možete zamisliti koliko je uzbudljiv bio trenutak kada smo potrčali jedno prema drugome i zagrlili se - ispričala je.

Sarah je rekla da je u prosincu otišla kod njega na Novi Zeland kako bi provela Božić s njim i njegovom obitelji. Na njezino iznenađenje, Bond je kleknuo i zaprosio je tijekom obiteljskog kampiranja.

- Bilo je super uzbudljivo i to je nešto što smo morali riješiti. Znali smo da želimo provesti život zajedno jer ne želimo nastaviti putovati toliko daleko - objasnila je Sarah.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luke Bond (@lukethomasbond)

Iako još nisu odlučili gdje će se skrasiti, par jednog dana planira zajednički život. Za sada će se morati oslanjati na "povjerenje" koje imaju jedno u drugo dok Bond u travnju ne ode u Ameriku da se ponovno vide.

- Najbitnija stvar je vjerovati jedno drugome, pogotovo kada ste toliko udaljeni jedan od drugog. Uvijek će postojati te negativne misli koje i jednome i drugome mogu pasti na pamet - priča.

Također, priznala je da im komunikacija nije baš bajna s obzirom da žive u različitim vremenskim zonama.

- Stvarno se borimo, ali također imamo nekoliko stvari koje radimo kako bismo "smanjili" tu udaljenost. Pokušavamo redovito komunicirati, dajemo prioritet našim pozivima i vjerujemo jedno drugome - rekao je par, piše New York Post.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna
SVESTRANA BILJKA

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna

Skromna čuvarkuća ima vrlo slična svojstva kao aloe vera, no njezino je djelovanje nešto blaže. Nisu zahtjevne za uzgoj i brzo će se razmnožiti na suhim mjestima, čak i krovovima

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'
VRTLARICA, PLESAČICA, NOVINARKA....

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'

Rođena Zagrepčanka Daisy Osmičević (34) s adresom u Vinkovcima osvojila je titulu najljepše mame Hrvatske, a oduševila je svojim nastupom
VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes
REAGIRAJTE NA VRIJEME

VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes

Od neobično napuhnutog trbuha do mrlja na vratu, niz je znakova koji upućuju na to da se tijelo može približavati stanju koje dovodi do bolesti dijabetesa