Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Vikend iza nas: Pogledajte što smo radili i tko su sretni dobitnici

Vikend iza nas: Pogledajte što smo radili i tko su sretni dobitnici
11

Iza nas je još jedan Chill&Grill tjedan prepun događanja. Pekli smo ramstek sa chefom Mišelom Tokićem, slušali vrhunske live svirke Soul Shadowsa i DJ Leggera, a pale su i nagrade, koje nastavljamo dijeliti i ovaj tjedan!

Iza nas je još jedan vikend ispunjen događanjima u sklopu Chill&Grill 2020. Prenijeli smo vam čak tri live showa - dva glazbena i jedan kulinarski, pa su se dobre note, ali i mirisi ramsteka, širili od Zagreba do Amsterdama. I ovaj tjedan smo dijelili nagrade, koje nastavljamo dijeliti i sljedeći vikend. Pogledajte što smo vam sve priredili proteklog tjedna.

Subota u dobrom ritmu uz DJ Leggera

U subotu nas je rasplesao dobro raspoložen DJ Leggero, koji nam je priznao da mu je ovo prvi party nakon karantene. DJ Leggero, koji je inače član agencije Urbani Eventi, glazbu je puštao iz zagrebačkog Swanky Monkey Garden bara, a na repertoaru se našlo za svakog ponešto - od stranih do domaćih i regionalnih hitova. Poslušajte snimku svirke, ako ste je propustili!

Naučili smo prirediti sočni juneći ramstek

Podravkin chef Mišel Tokić u Live Cooking Showu pokazao nam je kako pripremiti sočni juneći ramstek, uz koji je poslužio salatu od slanutka, paprike, maslina i cherry rajčica te brzinski umak od senfa, hrena, soja umaka te mladog luka. Uz kilogram ramsteka i svega 20 minuta, napravite obrok od kojeg će se najesti cijela obitelj. Pogledajte snimku i inspirirajte se za sljedeći ručak, a dodatne ideje za grillanje potražite u našem missGastro specijalu za Gastrolovce.

Bend Soul Shadows opet oduševio s dvije lokacije

Tako smo još jedno ugodno nedjeljno popodne proveli uz zvukove soula, rnb-a i funka u izvedbi sjajnog zagrebačko-amsterdamskog benda Soul Shadows. U sklopu CHILL & GRILL TENNESSEE MUSIC ROOFTOP SESSIONS, frontmen grupe Mirza Tetarić zapjevao je iz zagrebačkog Swanky Monkey Gardena, a ostatak benda uključio se live s lokacije u Amsterdamu, gdje bend inače djeluje. 

Popularni band Soul Shadows, čija je glazbena kvaliteta prepoznata u najboljem amsterdamskom klubu za live svirke - BOURBON STREET CLUB, svojevremeno je surađivao s mnogim svjetskim glazbenicima kao što su Mario Biondi, Gregory Porter, Smoove & Turell, Beyonce Band. Ako ste propustili live nastup, ne brinite jer vam donosimo snimku.

Proglašeni pobjednici Jack Daniel's nagradnog natječaja

Za vrijeme svirke Soul Shadowsa podijelili smo i nagrade sretnim dobitnicima Jack Daniel's nagradnog natječaja. Nagrade odlaze u ruke Antonele Crvelin, Stjepana Celićeka, Mladena Prskala i Petre Krpan. Čestitamo sretnim dobitnicima, a s nama se možete igrati i sljedeći vikend!

Nastavljamo i sljedeći vikend uz Dalmatino

S bogatim programom Chill&Grilla nastavljamo i ovaj tjedan. Za vikend nam se na digitalnim platformama pridružuje i grad Split iz kojeg će nas zabavljati pop sastav Dalmatino! Kako biste dobili najnovije informacije o iznenađenjima i nagradnim natječajima koje pripremamo ovaj tjedan, pratite portal 24sata te naš službeni profil na Facebooku.

Ovogodišnji Chill&Grill 2020. održava se u organizaciji 24sata i missGASTRO uz glavnog partnera Podravku. Partneri projekta su Grill MajstorVegetacoolinarika.comMesna industrija RavlićKTCPevex i Karlovačko.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'