Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
66 komentara

Vrijeđali ju jer je rekla: Odgajali su me da se brinem o suprugu

Zbog objave na Twitteru o ulogama u braku krenula je žustra rasprava. Nakon što je jedna djevojka napisala kako će ona raditi sve kućanske poslove, žene su je napale

66 komentara

Djevojka Brylea Kay ponosno je na svom Twitteru objasnila kakva supruga jednog dana želi biti. Napisala je da se želi brinuti o svom suprugu, a njezina objava brzo je postala hit te je pokrenula žustru raspravu.

- Možete reći da sam staromodna, ali odgajali su me da se brinem o svom suprugu. Kad dođe kući dočekat će ga hrana, prat ću njegovu radnu odjeću, brinuti se da je budan za posao sljedeće jutro, paziti da ga svaki dan nakon posla dočeka čista kuća... Točno takva žena želim biti - izjavila je Brylea.

No, komentari, čini se, nisu bili onakvi kakve je očekivala.

- Znači, želiš mu biti druga majka - pisale su neke žene, a mnoge su svoje mišljenje izrazile fotografijama.

Neke žene nisu je napale, nego su komentirale kako se kod njih kućanski poslovi dijele. U raspravu su se uključili i muškarci i bilo je onih koji su se složili s Bryleom i rekli joj da je to u redu, ako ne želi raditi i biti samo kućanica.

Jedna žena rekla joj je da će takvim ponašanjem usaditi kriva uvjerenja svojim kćerima. Neke su se složile kako nema ničeg lošeg u tome da želi kuhati i čistiti za muža, nego u zastarjelom modelu rodnih uloga.

Što vi mislite o njezinom odgovoru? Svoje mišljenje pišite u komentarima.

GLUMICA OBJAVILA VLASTITE GOLIŠAVE FOTOGRAFIJE: Hakeri joj prijetili pa ih sama stavila na Twitter

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message