Lifestyle

Komentari 12

Vrlo ženstveno: Top 20 ideja kao kombinirati crvenu haljinu

Vrlo ženstveno: Top 20 ideja kao kombinirati crvenu haljinu

Svaka žena u svom ormaru bi trebala imati barem jednu crvenu haljinu. Ona će zablistati u večernjim izlascima, romantičnim spojevima ili svečanostima poput vjenčanja

Kada žena nosi crvenu haljinu ona odiše seksepilom, elegantnošću, hrabrosti i strasti. Muškarci će ženu u takvoj haljini odmah primijetiti, a vama ona može dodati dodatnu razinu samopouzdanja i pozitive u kritičnim trenucima. Možete ju kombinirati u gotovo svakoj prilici, a promjenom obuće vrlo brzo ćete iz dnevnog looka prijeći u večernji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Za dnevni look ju možete kombinirati s čizmama i zanimljivim kaputom, a za večernji look obucite vaše omiljene potpetice. Crvenu haljinu možete naći u raznim varijantama - lepršava i duga, uska i kratka, uska i duga, bez rukava, otvorenih leđa i slično. Izbora je stvarno pregršt, a vi pazite da odaberete onu koja najviše laska vašoj figuri i koja pristaje uz vašu boju kose i ten.

Kako biste dodatno začinili look noseći crvenu haljinu na usne stavite crveni ruž ili ruž u bež boji i nikako se nemojte pretrpati s glomaznim nakitom. 

U nastavku pogledajte 20 ideja kako iskombinirati crvenu haljinu:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

 

 

 

 

Najčitaniji članci