Obavijesti

Lifestyle

Komentari 178
Foto: Dreamstime_/ILUSTRACIJA
IGRAJTE SE

Vruće igrice koje ćete željeti ponavljati u seksu uvijek iznova

Malo mašte čini čuda u seksualnom životu, pa ako želite više strasti iznenadite partnera pomoću s jednim ili svim od šest prijedloga koji će vam pomoći da malo začinite stvari

S vremenom seks može postati dosadan, a da biste to izbjegli upotrijebite maštu, poveze, ulja za masažu pa čak i igre. Nemojte zaboraviti na predigru, pa umjesto da je preskočite, posvetite joj 20 minuta. Namjestite štopericu na 20 minuta i samo se dodirujte, ali bez seksa. Što duže čekate, to će strast više rasti, a s vremenom ćete biti sve kreativniji u međusobnom zadovoljavanju, piše Redbook. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Seks shopovi 01:15

Povezom do nevjerojatnih užitaka

Ako želite malo drugačiji seks, preuzmite inicijativu. Partneru preko očiju stavite povez ili kravatu i dopustite mu da istražuje rukama. Potom ga dodirujte, lagano grickajte i ljubite. Krenite od vrata i spuštajte se naniže.

To što ne može vidjeti, znači da ćete se trebati osloniti na druga osjetila što može uzrokovati eksploziju užitka. Užitak će biti još veći ako se međusobno izmjenjujete, pa jedanput neka on nosi povez, a drugi put vi. 

Zarobite ga

Monotoniju među plahtama možete razbiti i vezanjem. Iskoristite povez ili kravatu i partnera vežite za krevet. Na taj ćete način vi preuzeti kontrolu nad seksom, a partner će vam se u potpunosti prepustiti. To je ujedno i znak da vam vjeruje, što znači da će vas takvo iskustvo zbližiti na višoj razini. 

Masaža budi sva osjetila

Osobito ako koristite ulja ili losion za tijelo. Isprobajte golu masažu, tako da na krevet ili pod stavite ručnik ili dekicu i počnete jedno drugo masirati. To će zasigurno rasplamsati strasti, a užitak će biti još veći jer ste u potpunosti opušteni, a sva su vam osjetila pojačana. 

Ako koristite ulja ili losion na bazi eukaliptusa ili mente nemojte ih nanositi na intimna područja jer bi mogli nadražiti kožu ili izazvati peckanje. Osim toga ulja na bazi lubrikanta kao što su ulja za masažu mogu uništiti lateks, pa se ne preporučuje ako tijekom seksa koristite kondom ili dijafragmu. 

Iznenadite ga intimnom frizurom 

Ako želite iznenaditi partnera, uredite svoje intimno područje drugačije nego inače. Velik broj žena tvrdi da je užitak veći ako nemate dlaka, pa možete isprobati tzv. brazilsku depilaciju.

Želite pričati 'prljavo' u seksu, ali bojite se da će to zvučati glupo? Evo kako to izvesti...
Želite pričati 'prljavo' u seksu, ali bojite se da će to zvučati glupo? Evo kako to izvesti...

Oni odvažniji mogu isprobati malo drugačiji pristup, pa umjesto da sami napravite intimnu frizuru, dopustite partneru da je uredi. Neobična predigra mogla bi unijeti novu dozu uzbuđenja u vašu vezu, a ujedno je i znak koliko zapravo vjerujete svom partneru. 

Dajte partneru instrukcije iz seksa

Vratite se u prošlost i isprobajte seks u autu. Pretvarajte se da je jedno od vas u potpunosti neiskusno u seksu, a drugi neka mu daje lekcije. Budite jako precizni što treba raditi s rukama, a što s usnama. Tako možete naučite što uzbuđuje vašeg partnera, a što dosad niste znali. S vremenom ćete u tome biti sve bolji, a partner sve zadovoljniji. 

Igre su uzbudljivije ako se igraju gole

Čak i igranje "Čovječe ne ljuti se" može biti uzbudljivo ako ga igrate goli. S pokerom na skidanje ne možete pogriješi, zato što je nepredvidljiv i ne znate koliko vas uzbuđenja zapravo očekuje. Na početku odredite pravila, tako na primjer onaj tko gubi mora skinuti određeni komad odjeće, izvesti striptiz ili pružiti oralni seks, a pobjednik na kraju dobiva sve što poželi. 

Komentari 178
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...
ZVIJEZDA NETFLIXOVE SERIJE

Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...

Njemački ovčar Gunther VI. zvijezda serije 'Gunther's Millions', navodno je naslijedio bogatstvo od 65 milijuna dolara. Priča o tim milijunima puna je kontroverzi, ali je nedvojbeno da je pas planirao put u Zagreb...
Ružičasti Mjesec utjecat će na svaki znak Zodijaka - kod jednih na financije, drugih na ljubav...
SAZNAJTE ŠTO VAS ČEKA

Ružičasti Mjesec utjecat će na svaki znak Zodijaka - kod jednih na financije, drugih na ljubav...

Škorpionom vlada Pluton, planet koji upravlja i uništenjem i transformacijom, tako da ovaj Mjesec naglašava potrebu za suočavanjem s tim skrivenim problemima, kaže astrologinja Rose Smith