Obavijesti

Lifestyle

Komentari 11

Vruće, vruće! 8 seksi igrica uz koje ćete zaboraviti baš na sve

Vruće, vruće! 8 seksi igrica uz koje ćete zaboraviti baš na sve

Plaža neka bude mjesto predigre, iskoriste svoj kupaći za vezanje, a ljetni eventi mogu vam biti savršena prilika za neka nova iskustva. Tako blizu da vas otkriju, a ipak tako daleko...

VIDEO

Vlažne igrice

- Parovi koji se zajedno igraju, imaju najbolje seksualne odnose - izjavila je Gloria Brame, autorica i seksualni terapeut. 

- Idealno je ako imate svoj bazen, ali jednako, pa čak i uzbudljivija, će biti neka mala skrivena uvala ili jezerce gdje se možete goli kupati. Iako je seks u moru rizičan zbog povećanog rizika od infekcije urinarnog trakta, malo predigre u moru može biti jako seksi. A ako imate vlastiti bazen, nije loša ideja uz bazen držati silikonski lubrikant - savjetuje Aleida Heinz, klinički seksolog.

POGLEDAJTE VIDEO: More liječi

Pokretanje videa...

02:02

Bez donjeg rublja

Ako se odmah želite osjećati seksepilnije, obucite haljinu... ali bez donjeg rublja. Odmah ćete se osjećati privlačnije i nabijeni seksualnom energijom. A ako tu informaciju šaptom podijelite sa svojim partnerom i njega ćete uvući u svoje seksualno raspoloženje. 

Bikini vezivanje

Evo jedne seksualne igračke koja ima dvojaki učinak - oprema za plažu i vruće ljetne noći. 

- Iskoristite svoj bikini i svežite mu ruke... ili noge! Ni vi ni vaš partner više nikada neće gledati bikini istim očima - objašnjava Brame. 

Neka vaši ljetni eventi budu uzbudljiviji

Skoro svi u ljetnim mjesecima imaju mjesečno jedan roštilj, tulum, pa čak i vjenčanje i koliko god bili zabavni, takvi eventi mogu postati i zamorni. Zabavite se i vi i vaš partner. Iskradite se iz gomile i priuštite si jedan seks na brzaka, možda i na otvorenom, piše Women's Health.

Mentol nije samo za dah

Za vrijeme vrućih i sparnih ljetnih noći pojedite mentol bombon prije nego što partneru pružite oralno zadovoljstvo. Mentol koji se zadržao u vašim ustima će vašem partneru pružiti trnce kad ga istovremeno obliju hladnoća i vrućina - kaže Heinz.

Podignite piknik na viši nivo

Zaboravite stari trik s kockicama leda, probajte nešto novo - poput kuglica dinje ili lubenice dodatno ohlađenih u zamrzivaču. Uzmite kuglicu i njome lagano prelazite preko erogenih zona vašeg partnera. Razmišljate o ovoj kao kao o zdravom, bezalkoholnom shooteru.

Unajmite sobu

- Najam sobe u hotelu ili motelu je idealan ljetni način da se vi i vaš partner riješite rutine i ponovo posvetite malo vremena jedan drugome - savjetuje seksualna terapeutkinja Christine Milrod. 

- Ali... ponašajte se poput potpunih stranaca i neka igre započnu! Ipak, ljetni ljubavni romani su temeljeni na ludim strastima među potpunim neznancima - objašnjava Milrod.

Zgrabite ručnik

Što je ljeto bez seksa na plaži? Ali uzevši u obzir, gužve, sunce i pijesak, možda je najbolje da sam seks ostavite za neko drugo mjesto, a neka plaža bude mjesto vaše predigre.

- Ponesite dodatni ručnik, prekrijte se oboje ili samo jedan od vas i neka ruke krenu istraživati. Ne pretjerujte i vrhunac odgađajte tijekom dana jer ćete tako na večer osjetiti erupciju seksualne energije - zaključuje Milrod.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku