Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
10 komentara

Za rođendan dobila čestitku od oca koji je umro prije 5 godina

'Ne želim da zbog mene proliješ više niti jednu suzu, moja djevojčice. Ja sam na boljem mjestu i ti češ uvijek biti moj najdragocjeniji dragulj koji sam dobio... Ja ću uvijek biti uz tebe...'

10 komentara

Bailey Sellers iz Knoxvillea u SAD-u jedva je zadržala suze kada je na svoj 21. rođendan primila čestitku, i to od oca Mikea koji je umro prije pet godina od raka gušterače, nekoliko mjeseci prije njezinog 17. rođendana.

Znao je da će umrijeti pa se pobrinuo da njegova djevojčica dobije cvijeće i čestitku za rođendan i kada njega više ne bude. Sve je dogovorio sa lokalnom cvjećarnicom.

- Kada sam otvorila čestitku u isto vrijeme sam se zaledila i osjetila neopisivu sreću. Nakratko sam imala osjećaj da je moj otac tu kraj mene - ispričala je djevojka za CNN.

Ova čestitka je nešto drugačija i tužnija od prethodnih - napisao je da je posljednja:

Bailey,

ovo je moje posljednje pismo tebi dok se ponovno ne susretnemo. Ne želim da zbog mene proliješ više niti jednu suzu, moja djevojčice. Ja sam na boljem mjestu i ti češ uvijek biti moj najdragocjeniji dragulj koji sam dobio. 

Tvoj je 21. rođendan i želim da uvijek poštuješ svoju majku i ostaneš vjerna sebi. 

Budi sretna i živi punim plućima. Ja ću uvijek biti uz tebe kroz sve tvoje životne prekretnice, samo pogledaj oko sebe i bit ću tamo.

Volim te Boo Boo i sretan ti rođendan!!!

Tata

Bailey je čestitku i cvijeće objavila na Twitteru uz staru fotografiju na kojoj je s ocem na plaži, na koju su zajedno odlazili dugi niz godina.

Kaže kako je postala jako depresivna nakon očeve smrti, a to je rezultiralo time da je odlučila studirati psihologiju kako bi jednog dana pomagala ljudima kojima će biti teško, kao što je njoj bilo. Vjeruje kako bi njezin otac bio ponosan na nju. 

Fotolia SNAŽAN EMOTIVNI ŠOK Od slomljenog srca moguće je umrijeti - tuga postane prejaka
Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message