Obavijesti

Lifestyle

Komentari 83

Za sjest i plakat: Izvukli njihove brojeve za jackpot od 182 milijuna funti, uplata nije prošla

Za sjest i plakat: Izvukli njihove brojeve za jackpot od 182 milijuna funti, uplata nije prošla

Par iz Engleske uvijek je igrao iste brojeve u internacionalnoj lutriji Euromillions. Sreću koju su doživjeli kada su vidjeli izvučene brojeve, ubrzo je zamijenio potpuni šok

Rachel Kennedy (19) i Liam McCrohan (21) iz Hertfordshirea igrali su iste brojeve pet tjedana zaredom - 6, 12, 22, 29, 33, 6 i 11 - i upravo su ti brojevi izvučeni u petak.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Na Rachelinom računu imali su postavljen nalog za automatsku uplatu listića svaki tjedan, ali kako ona prošli tjedan nije imala dovoljno novca na računu, uplata nije izvršena.

Ipak, aplikacija joj je pokazala da su njezini uobičajeni brojevi dobitni i ona se ponadala kako su postali milijunaši.

- Na aplikaciji je pisalo 'pobjednička kombinacija' i pomislila sam da smo osvojili jackpot. Pozvala sam Liama i mamu u sobu i oni isto nisu mogli vjerovati. Odlučili smo ih odmah nazvati. Okrenula sam broj misleći kako sam osvojila 182 milijuna funti, ali oni su mi rekli da imam ispravne brojeve, ali da nisam imala dovoljno novca na računu pa moj trajni nalog za uplatu listića nije mogao biti izvršen. U jednom trenutku bila sam na vrhu svijeta, a kada smo saznali što se dogodilo, Liam se uznemirio više od mene - ispričala je Rachel za The Sun.

Liam je već počeo planirati što će s novcem kada su saznali neugodnu vijest.

- Ona je bila prilično opuštena, ali ja sam u glavi već potrošio sav novac. Sasvim me slomilo kada je čovjek preko telefona rekao da uplata nije prošla. Već sam zamišljao našu kuću i auto iz snova, iskreno, malo me je ponijelo - priznao je.

Rachel sada misli da su brojevi koje su dosad igrali nesretni i odlučili su odabrati druge za sljedeće izvlačenje.

- Igrali smo iste brojeve pet tjedana zaredom, ali zapravo imamo dvije kombinacije brojeva koje igramo. Jedna kombinacija su naši obiteljski rođendani, a druga su slučajno odabrani brojevi i baš je ta kombinacija bila dobitna. Te brojeve više nećemo koristiti. Nikada nisam ništa osvojila i baš nemam sreće kada se radi o takvim stvarima - zaključila je Rachel.

'Njihov' jackpot Euromillionsa osvojio je dobitnik u Švicarskoj.