Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Zabavite se i isprobajte svjetski poznate glazbene programe

Zabavite se i isprobajte svjetski poznate glazbene programe
6

Glazbeni tečaj namijenjen je svima onima starijim od 8 godina bez gornje dobne granice - osnovnoškolcima i srednjoškolcima, mladima i studentima, kao i odraslima koji i žele ostvariti svoje glazbene želje

VIDEO

Dan otvorenih vrata Yamaha Music School Zagreb, 21. listopada od 12 do 20 sati, prilika je za isprobavanje jedinstvenih Yamaha Music School popularnih glazbenih programa pjevanja, akustične, klasične i električne gitare, bas gitare, bubnjeva, klavijatura i klavira, saksofona, violine i flaute.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Glazbena prikolica 00:58

U novootvorenom prostoru u Tuškanovoj 37 upoznajte se sa svjetskim konceptom glazbenog obrazovanja uz zabavu i druženje s licenciranim mentorima, poznatim hrvatskim glazbenicima i stručnjacima. Povedite prijatelje, isprobajte instrumentalne i vokalne popularne glazbene programe i odaberite tečaj za sebe. Prijavite se, osigurajte svoje mjesto i doživite iz prve ruke način rada, metodu i filozofiju Yamaha Music School unutar besplatne probne lekcije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Tradicionalni pristup glazbenih škola često rezultira gubitkom motivacije i udaljavanjem od glazbe. Jedinstveni Yamaha Music School pristup stavljaj fokus na kreativnost i individualnost polaznika. 

Učiti svirati neki instrument razvija analitičke, kreativne, emotivne, motoričke i socijalne vještine, te je poznato i da glazba opušta i smanjuje stres.Također ljudski glas je najprirodniji instrument, tako je pjevanje zdrava aktivnost, koja vježba disanje, posturu kao i način iskazivanja emocija. Glazbeni tečaj namijenjen je svima onima starijim od 8 godina bez gornje dobne granice - osnovnoškolcima i srednjoškolcima, mladima i studentima, kao i odraslima koji i žele ostvariti svoje glazbene želje i odvojiti vrijeme za sebe.

Osim tečajeva Popularnih glazbenih programa Yamaha Music School veliku pozornost posvećuje glazbenom obrazovanju djece. Od 'Hobby' programa namijenjenog djeci od 1,5 do 4 godine, 'Music Parade' za one od 4 do 6 godina, te 'Music Adventure' za djecu od 6 do 8 godina, a zajedničko im je istraživanje i učenje glazbe kroz igru, pjesmu i zabavu.

Koncept Yamaha Music School temelji se na jedinstvenom strukturiranom kurikulumu praćenom knjigama i materijalima od početničkog do profesionalnog nivoa. Rad u malim grupama s licenciranim YMS učiteljima osigurava razvoj muzikalnosti, pjevačkog, sviračkog i teorijskog znanja uz stalni glazbeni napredak, kao i obilje igre i zabave. Prva Yamaha Music School osnovana je u Japanu 1954., a do danas je postala prisutna u preko 40 zemalja svijeta, s više od 6000 škola, kroz čiji sustav je dosad prošlo preko 30 milijuna polaznika širom svijeta. Prva hrvatska podružnica otvorena je u Rijeci 2019., slijedio je Čakovec, a u jesen 2021. otvorena je zagrebačka škola.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...
Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati
ŠTO VAS DANAS OČEKUJE?

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati

Pročitajte dnevni horoskop za petak 29. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje