Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Zaigraj kviz, postani eko junak i osvoji super električni romobil

Zaigraj kviz znanja i provjeri svoje znanje o ekologiji te sudjeluj u nagradnom natječaju u kojem možeš osvojiti vrijedan električni romobil!

0 komentara

U suradnji s Inom, missZDRAVA pokreće projekt 'Ekojunak' kako bi osvijestila i potakla svoje čitatelje da naprave promjenu. Na web stranici možeš pronaći članke o klimatskim promjenama te njihovom utjecaju na svijet te kroz njih možeš dobiti inspiraciju kako i ti možeš napraviti promjene koje će promijeniti tvoj život na bolje. 

A kako bi te potakli na odluku o eko promjeni, odlučili smo te nagraditi električnim romobilom

Podijeli s nama svoju priču o tome radiš po pitanju očuvanja planete do 1. rujna u ponoć i sudjeluj u nagradnom natječaju! Pravila natječaja pročitaj ovdje.

EKOJUNAK

Ekojunak je projekt koji missZDRAVA več treću godinu za redom pokreće u suradnji s Inom. Cilj projekta je doprijeti i osvijetiti naše čitatelje o važnosti razvrstavanja otpada te kako samo mala promjena u svijesti pojedinca utječe na cijeli svijet. Kroz kolovoz ćeš moći pročitati seriju članaka o klimatskim promjenama te njihovom utjecaju na nas, a dobit ćeš i inspiraciju kako i ti možeš pridonjeti spašavanju planeta.

Klimatske promjene su postale problem broj jedan u svijetu koji će uskoro utjecati na svakoga od nas. Smatramo da je ovo problem koji svatko od nas može riješiti.

Jedan od primjera u koji se svakako tebamo ugledati je i mlada Šveđanka Greta Thunberg koja je svojim promjenama najviše utjecala na razumijevanje opasnosti koje nam prijete klimatskim promjenama.

Više od projektu pročitaj ovdje.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message