Lifestyle

Komentari 5

Zarađuje organizirajući zabave za pse i njihove pseće prijatelje

Zarađuje organizirajući zabave za pse i njihove pseće prijatelje

Kad razmišljate o poslu iz snova, većina sanjari da postane rock zvijezda, književnik ili nogometaš. No postoji još jedno predivno zanimanje o kojem niste imali pojma

Odnedavno možete zaraditi i kao planer psećih zabava, piše Mirror.

POGLEDAJTE VIDEO O POSEBNOJ VEZI CURICE I PSA:

Britanka Niki Sohabkhani (54) živi u Londonu i radi kao planerica psećih zabava u tvrtki The London Dog Party Company. I sama je vlasnica dva psa, a ideju za pokretanjem ovog posla dobila je radeći kao međunarodna organizatorica evenata.

Dok je radila u toj firmi zamolili su je da organizira zabavu za 20 pasa. Rezultat je bio toliko uspješan da je odlučila dati otkaz i pokrenuti vlastiti posao.

POGLEDAJTE KAKO NIKI OPISUJE SVOJ POSAO:

 

Sad planira zabave za četveronožne dlakavce, od rođendanskih tuluma do "Howl-o-ween" zabava. Cijena paketa dvosatnog tuluma za ljubimce iznosi oko 4300 kuna.

Niki kaže kako su ona i njezin peteročlani tim do sada organizirali 30 različitih psećih tuluma u Londonu, New Yorku i Los Angelesu. Na zabavama poslužuju zdrave pseće poslastice, a što se programa tiče, osmišljavaju natjecanja u različitim igrama za pse. Odijevaju ih u razne pseće kostime, moraju pretrčati teren s preprekama ili testiraju njihovu poslušnost.

Prostor uređuju u skladu s temom, a dosad im je većina klijenata tražila dekoracije na temu Velikog Gatsbyja ili Harryja Pottera.

- Unazad 33 godine organizirala sam neke od najprestižnijih svjetskih evenata. Željela sam kombinirati strast prema eventima i ljubav prema psima. Moj prvi event koji sam organizirala bila je privatna zabava za klijentovog psića i njegovih 20 prijatelja. Bio je to veliki uspjeh, pa sam pomislila kako nema boljeg načina za poslovanje od osmišljavanja zabavnih druženja kako bi se psi mogli igrati i socijalizirati. Britanci obožavaju pse i vlasnici žele proslaviti ljubav svojih ljubimaca sa stilom, poput dječjih zabava - objasnila je Niki dodajući kako njezini klijenti često stavljaju fotografije s tuluma na Instagram kako bi ih podijelili s prijateljima.

- Ljubitelji pasa smatraju da su naše zabave prekrasne, a oni koji ne vole pse misle da smo luđaci - našalila se za kraj.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Najčitaniji članci