Obavijesti

Lifestyle

Komentari 3

Zauzet videoigrama: Zamijenila sina lutkom, što mislite je li tata to primijetio?

Znajući da njen suprug kada igra video igrice potpuno izgubi vezu sa svijetom oko sebe, supruga ga je zamolila da pričuva njihovog sina i stavila mu u krilo - plastičnu lutku

VIDEO

Jedna je mama privukla brojne komentare objavivši na YouTubeu video urnebesne podvale koju je namjestila suprugu. Naime, nekoliko dana prije kupila je vrlo realističnu lutku, koju je 'podmetnula' suprugu umjesto njihova sina, a njemu je trebalo čak 20 minuta da to primijeti. 

POGLEDAJTE VIDEO: Ovo su tate od formata, ništa im nije teško napraviti za njihovu djecu

Pokretanje videa...

01:48

Kristy Scott, mama koja je podijelila video, kaže da se njezin suprug Desmond satima zna zabavljati video igricama, do te mjere da uopće nije svjestan ničega što se događa oko njega.

Kako bi provjerila svoju teoriju, kupila je realističnu lutku, s tim da nimalo ne nalikuje njihovom sinu, pa je ono što se dogodilo još smješnije.

No, odjenula je lutku u odjeću svog sina i zamotala ju u dekicu, te stavila na glavu kapu, da zamaskira prijevaru. Potom je pričekala da se njen suprug potpuno zanese u igrice prije nego ga je zamolila da pričuva sina i stavila mu zamotanu lutku u krilo. 

Kristy kaže da je Desmond držao lutku punih 20 minuta prije nego što je primijetio da nešto ne štima. Ne spuštajući pogled,  samo je uzeo lažnu bebu u krilo i nastavio zuriti u ekran sa slušalicama na ušima.

Nakon otprilike 20 minuta, Kristy pita Desmonda: 'Dušo, jesi li još uvijek dobro? Pogledaj svog sina' i on tada prvi puta u tih 20 minuta spušta pogled prema 'djetetu'.  

U videu koji su zajedno podijelili vidi se kako je odjednom potpuno šokiran i uz dozu histerije odgovara: 'Ne, ovo nije stvarno?! Čije je ovo dijete?!', bacivši šokirano lutku na sofu.  

Video je vrlo brzo prikupio više od dva milijuna pregleda, a u jednom od komentara netko je napisao kako je Kirsty propustila izvesti najbolji dio trika: Mogla je ušetati u sobu sa sinom na rukama i razgovarati sa suprugom koji je uvjeren da čuva njihovo dijete.  

- Gledao sam ovo nekoliko puta iznova, tatina reakcija je doista urnebesna - napisao je jedan od komentatora, u nizu onih koji pišu da su se rasplakali od smijeha.   . 

Inače, ovo nije prva Kristyina podvala suprugu koja je nasmijala korisnike YouTubea - u jednom videu objavila je snimku njegove reakcije nakon što je odglumila da naručuje Chanelovu torbu vrijednu 5600 funti, odnosno nešto manje od 48.000 kuna, te da za to daje broj njegove kartice. Tad je uživala u njegovoj paničnoj reakciji, pa se ohrabrila na podvalu još jednom. 

U video prilogu u kojem su ispričali kako je došlo do ove podvale, Kirsty je puna riječi  hvale za svog supruga, koji je inače dobar suprug i vrlo predan tata dvojice sinova. On se, pak, uvijek od srca nasmije njezinom podvalama i priznaje da je ova jedna od - maestralnih. Kirsty je točno znala da se dok igra igrice potpuno izgubi i da neće primijetiti da ne drži u rukama sina, prenosi The Mirror. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku