Lifestyle

Komentari 7

Zbog čega horoskopski znakovi prekidaju veze: Lavu ne pašu sramežljivi, a Škorpionu lažovi

Zbog čega horoskopski znakovi prekidaju veze: Lavu ne pašu sramežljivi, a Škorpionu lažovi

Strijelci su uvijek u pokretu i ne mogu biti s nekim tko je lijen i ne može ih pratiti, a Vodenjake izluđuju praktični ljudi koji ne razumiju njihove ekscentrične ideje i lude snove

Ovan - posesivnost

Ne možete podnijeti posesivnost partnera jer ste izrazito neovisni i želite imati svoj vlastiti život izvan vašeg odnosa.

Također, želite imati svoj prostor i svoju slobodu i nećete tolerirati nekoga tko vas guši, čak i ako vas guši ljubavlju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Bik - nepoštovanje

Previše ste ponosni i imate izuzetno visoke standarde, tako da će svatko tko vas ne poštuje biti izbačen iz vašeg života.

Bez obzira na to koliko volite tu osobu, nikada nećete gledati na nju na isti način, ako vam ikad, čak i u šali, pokaže nepoštovanje.

Blizanci - rezerviranost

Ne možete biti s nekim tko nije društven, jer vi žudite za aktivnim društvenim životom. Imate puno prijatelja i poznanika i trebate partnera koji je u stanju nositi se s ovom vrstom društvenog pritiska.

Netko tko je mrzovoljan ili povučen neće odgovarati vašoj društvenoj osobnosti.

Rak - zatvorenost

Ne možete biti s nekim tko je rezerviran i skriva neke stvari od vas. Vi ste emocionalni i intuitivni pa želite biti u mogućnosti razgovarati s partnerom i pomoći mu ako prolazi kroz teška vremena. Ne želite da skriva svoje tajne od vas.

Netko tko vam se ne otvara neće biti u mogućnosti dati vam snažnu emocionalnu vezu koju želite.

Lav - sramežljivost

Vi ste uvijek u centru pažnje i iako ne možete biti s nekim tko vam krade tu pažnju, ne možete biti ni s nekim tko barem to neće pokušati. Vi ste samouvjereni i želite partnera koji će vam neki način pružati izazov.

Ako ste s nekim tko je sramežljiv i rezerviran, osjećat ćete kao da nema uzbuđenja u vezi, vama je potrebna osoba koja ima smjelosti.

Djevica - neambicioznost

Vama su bitni karijera i uspjeh. Želite partnera koji je na istoj valnoj dužini, koji shvaća vaše ciljeve i snove, ali također  ima i svoje vlastite.

Ako ste s osobom koja je pasivna ili neambiciozna, uvijek ćete osjećati kao da nešto veliko nedostaje u vašoj vezi i u vašim svakodnevnim razgovorima, jer to je uglavnom ono o čemu vi želite razgovarati.

Vaga - negativnost

Vi ste pozitivni i uvijek mislite kako je sutra bolji dan. Zato ne možete podnijeti negativnog ili dramatičnog partnera.

Volite biti okruženi dobrim vibracijama i dobrom energijom, a veza s osobom koja vam crpi energiju za vas ne dolazi u obzir.

Škorpion - laganje

Možete prihvatiti sve partnerove mane osim laganja. Laganje za vas znači kraj veze i to je  vjerojatno najbrži način da vas se izgubi, čak i ako je to samo bijela laž.

Vi cijenite iskrenost i transparentnost i nikada nećete oprostiti svom partneru laž.

Strijelac - lijenost

Ne možete biti s lijenom osobom, vi ste uvijek u pokretu i u potrazi za sljedećom ekstremnom avanturom, ako vaš partner ne drži korak s vama, vjerojatno ćete i dalje raditi sve te stvari bez njega/nje.

Dakle, vi trebate pronaći nekoga tko je energičan kako bi upotpunili svoj brzi način života.

Jarac - neodgovornost

Ne možete biti s nekim tko ne zna kako biti odgovoran ili s nekim tko ne zna što želi. Vi znate što želite i uvijek to i dobijete, te želite nekoga tko se može brinuti za vas, jer vi uvijek vodite brigu o svima ostalima.

Zato nikada nećete trpjeti neodgovornog partnera, jer ćete uvijek osjećati kao da ste vi onaj koji se brine za vas oboje.

Vodenjak - praktičnost

Kako možete govoriti o svojim ekscentričnim idejama i snovima kada imate realnog  partnera? Vi ste nekonvencionalni, buntovni i pomalo bizarni i ne možete biti s nekim pragmatičnim ili s nekim tko ne potiče vašu kreativnu crtu.

Trebate nekoga tko može sanjati s vama i podržati vaše najluđe snove, čak i ako ih ne razumije.

Ribe - neosjetljivost

Vrlo ste osjetljivi i emocionalni čak i ako pokušate prikazati to drugačije. Bezobzirnost ili nebriga za vaše osjećaje je dovoljno dobar razlog da odete.

Ne možete biti s nekim tko je sebičan, trebate nekoga tko ima veliko srce, piše Atma.

Najčitaniji članci