Lifestyle

Komentari 70

Zbog naših kupaćih mislili su da smo swingeri: Nisam ni znala da je to voće njihov tajni motiv

Zbog naših kupaćih mislili su da smo swingeri: Nisam ni znala da je to voće njihov tajni motiv

Linda je za godišnji odmor kupila kupaće kostime za sebe i supruga s istim motivom. No to je izazvalo zainteresiranost drugih parova i vrlo brzo su shvatili da su preljubazni prema njima, ali nisu odmah znali zašto

Motiv ananasa na kupaćim kostimmima Lindi se učinio slatkim pa ih je kupila i sebi i suprugu. No skriveno značenje ovog voća nije joj bilo poznato. No ona i njezin suprug skužili su da su drugi parovi malo previše ljubazni prema njima. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 Ispostavilo se da motiv ananasa swinger parovi zapravo koriste kako bi se prepoznali na novim mjestima i dali do znanja drugima da ih zanima swinganje. 

Njezin video koji opisuje ovaj incident postao je viralan i skupio je više od 2,8 milijuna pregleda, a mnogi su priznali da nisu znali tajno značenje ovog motiva.

- Upravo sam shvatila da sam natjerala dečka da nosi majicu s ananasom, dok sam ja nosila haljinu s ananasom na odmoru prije dvije godine - Komentirala je jedna korisnica TikToka.

- Naša grupa shvatila je istu stvar na Havajima. Nismo imali pojma! - dodala je druga.

- To je naš životni stil i tako je već godinama. Motiv ananasa je više neka šala. Svakako nemamo pretpostavke i ne prilazimo slučajnim 'ananasima' na odmoru - objasnio je jedan swinger.

Najčitaniji članci